Arama sonuçlarınız

1. @rd@

10.000 tlye siz olsanız...

arkadaşlar yaklaşık 10.000 tl kadar para var. babam bana araba almak istiyor fakat benim gönlüm tabiki motosiklette. bu fiyata orta ayar bir "ss" alınabilirmi??? eğer alınamazsa motor tutkuma nouvo ile devam edip bu parayla tüplü bir araba almayı düşünüyorum:) siz olsanız ne yapardınız??? ...
  2. @rd@

yamaha nouvo arka lastik...

iyi günler herkese. yamaha nouvo motorum var. arka lastiği değiştirmek istiyorum fakat 16 jant için kaliteli lastik bulamıyorum. 17 jant dizsem sorun yaşarmıyım??? lastik bir taraflara sürtermi ki??? ...
  3. @rd@

sizce çokmu istiyorum arkadaşlar motoruma???

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-nouvo-4054-kmde-temiz-otesi/detay ilanım burada. 2.500 e versem hatamı yaparım??? ...
  4. @rd@

lastik tamiri...

arkadaşlar bugünlerde motorumun lastiği çok patlıyor. tamir edebilirim. fakat şişirme işlemini bisiklet pompasıyla yapabilirmiyim sizce??? ...
  5. @rd@

varmı buff kullanan???

arkadaşlar buff çok amaçlı bir bez parçasıdiyebiliriz :queen: rüzgardan,tozdan rahatsız oluyorsanız çok işe yarıyor kesinlikle. balaklava, maske, şapka, saç bandı, aksesuar vb. şekilde kullanılabiliyor. ben kullanıyorum. fiyatı biraz pahalı gibi ama işe yarıyor. tavsiye ederim :) ...
  6. @rd@

dün ehliyetimi aldım :)

arkadaşlar gecikmelide olsa dün ehliyetimi aldım :) hava yağışlı daha zafer turu atamadım ama olsun :queen: kaçtığım polislerin önünden geçip duracam artık :queen: ...
  7. @rd@

freedom 200

arkadaşlar bu motosiklet hakkındaki yorumlarınız nelerdir??? 2008 model 11.000 de 1.600 tlye değermi sizce??? ...
  8. @rd@

yarın direksiyon sınavım var ama...

yarın direksiyon sınavım var ama yıllardır hiç vitesli motosiklet sürmedim :) napmamı tavsiye edersiniz??? daha doğrusu yapacak bişey varmı??? ...
  9. @rd@

mondial 150 kn...

arkadaşlar yamaha nouvom var. fakat ucuzundan bitane vitesli bişey almak istiyorum. cbf yada ybr almak istemiyorum çünkü motoru kısa süre sonra tekrar satacam.ikinci el bir 150 kn buldum. 1.250 ye düşürdüm fiyatı. 12.000 kmde motor. yalnız motorun göstergesinde problem var. kullanıcısı...
  10. @rd@

kask alacam ama nakit sıkıntım var...

arkadaşlar şuan kullandığım kask 20 km/saat hızdan sonra içinde rüzgarı geçtim hortum oluşan çok uyduruk bir kask :) 100 lira param var. çok az daha kasabilirim parayı. bana yaklaşık bu fiyata alınabilecek en güzel kask hangisidir söyleyebilirmisiniz??? ...
  11. @rd@

yamaha nouvo hız göstergesi...

arkadaşlar hava güneşli diye motorla sınava gittim, birden yağmur bastırdı. sınavdan çıkamadım.motor dışarda ıslandı baya. sonra tekrar güneş açtı. ben sınavdan çıkıp motora bindim ve kötü süprizle karşılaştım. hız göstergesi bozulmuş. problem ne olabilir??? tamiri zahmetlimidir??? ben...
  12. @rd@

scooterla ön kaldrmak...

nasıl oluyor bu iş yaw :) anlatabilecek olan varmı acaba??? ...
  13. @rd@

yamaha nouvo lastik basıncı???

arkadaşlar lastiklerin basıncı kaç olmalı??? ...

Yeni mesajlar