Arama sonuçlarınız

1. J

İstanbul Assassin: 30 Günlüğüne Suikastçilik Oynayın

Merhabalar. Istanbul Assassin gerçek hayatta oynanan bir oyun. Oyunun başında size bir hedef veriliyor; hedefinizin adını, soyadını, ev ve iş adresini, hatta telefon numarasını bile biliyorsunuz. Amacınız hedefinizi bulmak ve onu vurmak. Burada bahsettiğimiz “vurma” eyleminin oyuncak tabancayla...
  2. J

Didim'de motor/scooter kiralamak istiyorum

Merhabalar. Haziran sonunda Didim'de olacagim. Istanbul'dan kendi motorumla gelmeye useniyorum (daha dogrusu gitmesi kolay ama motorla Didim'den Istanbul'a donunce tatilin butun dinlenmisligi gidecek :P). Gecen sene scooter kiralayim dedim, hic hos bir deneyim olmadi. Bu sene daha dogru duzgun...
  3. J

38 numara TCX XStreet BAYAN Bot - TR'de baska yok

Merhabalar. Yurtdışından nişanlım için özel olarak getirttim ama bir boy büyük almışım. Sadece deneme amaçlı ev içinde giyildi, daha sokağa bile çıkmadı. Gerçekten çok güzel ve korumalı bir ayakkabı/bot, bu satıldığında 37sini alacağım. Orjinal kutusunda teslim edilecektir. Eğer...
  4. J

Satilik Yamaha MT 03 2009 Turuncu

Merhabalar. Cok severek ama ayni zamanda biraz da hor kullandigim motorumu evlilik hazirliklari nedeniyle satmaya karar verdim. Detaylari Sahibinden ilaninda bulabilirsiniz. Motor aksaminda herhangi bir problem yok, motorun basina ne geldiyse hep estetik zarar gordu. Esnaf muhabbetlerini...

Yeni mesajlar