Arama sonuçlarınız

1. System1

Motor Ses Sistemi

Arkadaşlar ben mondial 125 zn motoruma ses sistemi kurmak istiyorum pc mdeki hoparlörü söktüm bildğim kadarıylada aküm 12v-7A napmam gerekio bi yardımcı olun lütfen ???:silent:
  2. System1

Motor Performance Yağı Yardım

ARKADAŞLAR BEN NORMAL YAĞ KULLANIYORUM FAKAT BİDAKİ BAKIMDA YAĞ DEĞİŞİMİNDE PERFORMANCE YAĞI KOYDURMAK İSTİYORUM USTANIN DEDİĞİNE GÖRE GÜÇ BAKIMINDAN EPEY ETKİLİOMUŞ PEKİ BUNUN MOTORA Bİ ZARARI OLUR MU ? :silent::silent:
  3. System1

125 Zn Modifiye ?

Şu Anda İlk Başta Yapcaklarımı Belirledim Fakat Kararsız Kaldım Yardım Ederseniz Sevinirim ? 125 ZN KIRMIZI On Paneldeki Mondial Yazısını Söküp Yerine Başka Bi Ablem Takcam Kararsız Kaldım 1.Amblem 2.Amblem URL=http://img297.imageshack.us/i/turbosticker.jpg/][/URL] Birde Yan Panele...
  4. System1

125 Zn Extra Far Yardım

Arkadaşlar Ben Mondial 125 Zn Kullanıyorum Aldığım Gun Farını Değiştirdim Florasan Yaptırdım Daha Guzel Aydınlatıo Fakat Yeterli Gormuyorum.. Extra Buyuk Farın Yanlarına Kuçük Yuvarlak Far Taktırmak İstiyorum Bu Akude Falan Bi Soruna Yol Açar mı ? Ve Yakısır mı ?
  5. System1

125zn Modifiye Yardım

Arkadaşlar Ben Mondial 125zn Kullanıyorum Kırımızı Renk Ama Daha Fazla Dikkat Çekmesini İstiyorum Gittiğim Geçtiğim Yerlerde Baktıklarında Sade Ve Şık Desinler Napabilirim Motora ?
  6. System1

125 zn KAYIŞ SORUNU

Arkadaşlar ben 125 zn kullanıyorum şu anda 1600 km de kayışı değiştiriyim mi ? Yolda giderken kopupta yolda kaldıktan sonra değiştirmek istemiyorum kopmadan önce değiştirmek istiyorum ama yani bi kayış ne kadar süre dayanıyo pek blgim yok