Arama sonuçlarınız

1. P

boyuma göre enduro motosiklet arıyorum.yardım?

merhaba arkadaşlar daha sık foruma giriyordum ama iş sebebiyle türkiyede değildim görüşemedik. 2 yıldır cbf 150 kullanıyorum. son zamanlarda düşük hızda 2defa düştüm. motoruma olan güvenim azaldı.:( şimdi yeni bir motora geçmek istiyorum. cbf 600 ve vstrom, transalp hoşuma gidiyor ama boyum kısa...
  2. P

kask konusunda fikirleriniz?

arkadaşlar 1 adet çeneden açılır 1 adette full face kask alıcam. çeneden açılırda seçenek olarak caberg 220 tl - ls2 delta 200tl fakat derseniz ki shoei multitec (650 tlye buldum) veya nolan n 103. bunlar ses yapmaz memnun kalırsın bunlardan birini de alabilirim. caberg kask kardeşime aldım 80...
  3. P

cbf 150 mi? vtr 250 mi? yardım...

arkadaşlar uzun uğraşlar sonucunda paramı ayarladım. şimdi karar veremediğim bir konu var. cbf 150 mi alsam yok vtr 250 mi? bu iki motosiklet çok begeniyorum. ilk başta cbf 150 alacağım diye hayal kurmuştum. sonra vtr 250 gördüm begendim. paramıda hazırladım 10 günden motorumu alacagım. bana...
  4. P

fuara gidecek olan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?

arkadaşlar ben fuara gidemeyeceğim. sizlerden ricam ybr 250 bu sene kasa değiştirecek mi orada sergileniyorsa bakarmısınız yada yamaha standına sorarmısınız? ayrıca çektiğiniz fotoları yayınlarsanız seviniriz? teşekkürler. begendiğiniz motor bir gün sizinde olsun.
  5. P

fuarda alışveriş durumu hakkında

merhaba arkadaşlar ilk defa fuara katılacağım. shoei kask revit pantolon vs malzemeler almak istiyorum. fuarda kampanyalar olur fiyatlarda bayagı indirim oluyor mu? ben normalde ürün alırken yüzde 20-25 indirim alıyorum. daha fazla indirim olur mu?yoksa boşa heveslenme mi dersiniz fuar...
  6. P

scoter'a kaç kişi binersiniz?

http://video.mynet.com/habervideo/TEM-de-sok-eden-goruntu/470785/
  7. P

arkadaşlar vtr 250 mi? ybr 250 mi?

merhaba arkadaşlar iki hafta evvel cbf 150 alacak param vardı. şimdi vtr 250 alacak param oldu. 12.500 tl civarı sizce yakıt sarfiyatı konfor vs. özellikleri bakımından ybr 250 mi yoksa vtr 250 mi almalıyım. fuardan sonraya kalırsam zamlı olacak. yamaha ybr 125 zam gördü bile... ybr sıfır 9000...
  8. P

250 lik motor önerilerinizi bekliyorum

arkadaşlar 250 lik motor almak istiyorum piyasada fazla motor seçenegim yok. yamahada sorun var ybr 250 alamıyorum. hondanın yeni çırdığı vtr250 modeli hakkında ne dersiniz? yada önerebileceğiniz başka modeller var mı? sıfır almak istiyorum.
  9. P

kawasaki er 6n ile ilgili fikir istiyorum

arkadaşlar bir müddet kardeşimin scoterini kullandım. 2 ay kadar arkadaşımın kanuni racer kullandım şimdi motor alıcam kawasaki er 6 n yi begeniyorum. orta düzeyde tecrübem var. bu motor büyük gelirmi karar veremiyorum? ne tavsiye edersiniz?
  10. P

acıl fikrinize ihtiyacım var

arkadaşlar bir kardeşimin 125lik scoter motoru var ondan bana da motor sevdası bulaştı. 2 ay arkadaşımın 200 lük kanuni racer motorunu kullandım. 80 km ve üstünde titreşim yapıyor ellerim karıncalanıyor. şimdi 5000 tl param var sıfır honda cbf 150 mi yoksa ikinci el honda cbf 250 mi önerirsiniz...