Arama sonuçlarınız

1. ~~NEO~~

ASYA PARS 250 / ANKARA

Selamlar... Arkadaşlar, motorumu satıyorum bilginize... Site içinden almak isteyen arkadaşlara fiyat konusunda yardımcı olurum... Temiz bi motor yabancıya gitmesin... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-asya-pars-250-ankara-95452622/detay/
  2. ~~NEO~~

Satılık veya takaslı regal raptor

Arkadaşlar, Motorumun evraklarında ve kendisinde hiç bir problem yoktur. İkinci sahibiyim, 9.000 km de aldığım motor şuan 13.800 kmdedir. Kapalı garajda saklıyorum, inanmayan gelince görebilir. Eski sahibi eksozlarını açtırmış, tok ve güçlü bir ses veriyor. Üzerine maksimum 2.000 TL...
  3. ~~NEO~~

Regal Raptor / T Gidon / Ankara

Arkadaşlar, Ankara ve yakın illerde, duyduğunuz, bildiğiniz, T gidon, öncelikli siyah renk ama grisi de olur, 10.000 Km'yi çok fazla aşmamış, 2.el fiyatı da sıfırına yaklaşmamış bi Regal Raptor DD 250E-9B motor arıyorum... İlk vitesli motorum olacak, bütçem çok fazla değil, belki çok şey...
  4. ~~NEO~~

Merhabalar...

Merhaba arkadaşlar...Ben Ankara'dan Mehmet... Uçak-Helikopter Gövde Teknisyeniyim... Şu an için Mondial 151 RS kullanıyorum ama en yakın zamanda 250 CC lik bir Regal Raptor almayı düşünüyorum... Forum üye olalı biraz zaman oldu ama tanışma mesajı bugüne kısmetmiş...Herkese cezasız, kazasız...

Yeni mesajlar