Arama sonuçlarınız

1. S

Cbr 250 r için lastik tavsiyesi

Herkese merhaba arkadaşlar! iki hafta içinde honda cbr 250r alıyorum. Yorumları okuduğum kadarıyla default gelen lastikler çok kötüymüş. Motosikleti alırken kaliteli bir lastik takmayı düşünüyorum. Ancak forumda araştırdım pek bilgi bulamadım. Kaliteli yol tutuşu iyi olan güvenli bir lastik...
  2. S

Vespa ve supersport arasında bir seçim

Arkadaşlar herkese merhaba! siteye 3 yıl önce üye olmuştum motor almak istiyordum ama maddi durumdan dolayı ertelemiştim. O zamanlar kawasaki ninja 250 almayı çok istiyordum ama alamadım. Bir bankanın çekilişinde vespa motosiklet kazandım ancak gönlüm ss motordan yana. Hondanın şimdi de cbr 250r...
  3. S

2012 model sıfır km vespa lx 150 ie

Arkadaşlar herkese merhaba! siteye 3 yıl önce üye olmuştum motor almak istiyordum ama maddi durumdan dolayı ertelemiştim. O zamanlar kawasaki ninja 250 almayı çok istiyordum ama alamadım. Bir bankanın çekilişinde vespa motosiklet kazandım ancak gönlüm racing motordan yana. Hondanın şimdi de cbr...
  4. S

2012 model sıfır km vespa lx 150 ie

Arkadaşlar herkese merhaba! siteye 3 yıl önce üye olmuştum motor almak istiyordum ama maddi durumdan dolayı ertelemiştim. O zamanlar kawasaki ninja 250 almayı çok istiyordum ama alamadım. Bir bankanın çekilişinde vespa motosiklet kazandım ancak gönlüm racin motordan yana. Hondanın şimdi de cbr...
  5. S

motor tavsiyesi

arkadaşlar ben siteye daha yeni üye oldum motorlar hakkında nerdeyse hiç bilgim yok, önümüzdeki 6 ay içinde önce ehliyet sonra bir motor almayı düşünüyorum çok az kullanmışlığım var daha çok acemiyim, motor almak istememin sebebi istanbulun sıkıcı yoğun trafiği çok geziyorum ve otobüslerden...

Yeni mesajlar