Arama sonuçlarınız

1. mosfet

HYOSUNG gv 250 karbüratör sorunu

Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce bursadan motorumu aldım 1000 km ye yakın yol yaptım herhangi bir sorun yoktu taki depoyu yedeğe alana kadar deponun dibinde pislik varmış karbüratör tıkandı ben motor tekliyo diye götürdüm motorcuma pislik kaçmıştır dedi temizleriz dedi 1 gün kaldı motor sonuç...
  2. mosfet

honda shadow ace 2003

slm arkadaşlar amcama motor bakıyoruz honda shadow ace almaya karar verdik motor 2003 model 26000 km de full aksesuar bakımlı temiz kazsız ve ilk sahibi 9000tl istiyorlar sizce alınırmı alınırsa karşılaşabileceğimiz bitakım sorunlar olurmu memnun kalırmıyız (not:amcamın yaşı 54 ve hoşuna giden...
  3. mosfet

gv 250 doğru kararmı ?

arkadaşlar yaklaşık 2 sene önce ilk motorum olan jinlun jl 150 aldım allaha şükür kazasız belasız 20000 km civarı yol yaptım 41000 km de motorumu geçen gün sattım nasipse şimdi çıtayı biraz yükseltip daha kaliteli, daha kuvvetli, daha konforlu, bana sorun çıkartmıyacak 2. el bir motosiklet...
  4. mosfet

rt 125 çalışmama arızası

amcamın mondial rt 125 marka motosikleti normal çalışıyor sabahları ilk çalıştırmada dahi problem çıkarmıyor ancak stop ettirdikten sonra birdaha çalışmıyor defalarca marşa bastığımız halde almıyor 5 dk dinlendikten sonra çlışıyor.3 farklı motorcuya baktırdik karbüratörü, bobini, buji,benzin...
  5. mosfet

herkeze slm

arkadaşlar yakınlarda üye oldum fırsat bulamadım buraya konu açmaya sakaryada yaşıyorum yaklaşık 8 aydır motosikletim var ehliyti aldım herşey hazır şimdi sıra buraya geldi motorum jinlun jl 150 shopper sevenlerdenim..
  6. mosfet

motrların çalışma prensibi

bir motosikletin en çok ilgimi çeken kısmı herzaman motoru olmuştur..merak ettim araştırdım hatta söülmüşlerini inceledim maket üzerinde gördüm tamirci olmasamda biçok şeyi biliyom internettende araştırdım sizinle payşamak istedim bizi ittiren mekanizmanın nasıl bişey olduğunu ...

Yeni mesajlar