Arama sonuçlarınız

1. C

KURBAN BAYRAMI KUTLAMASI

ARKADAŞLAR, ÖNCELİKLE TÜM MÜSLÜMAN ALEMİNİN MÜBAREK KURBAN BAYRAMINI KUTLARIM VE KESİLEN HER KURBAN ETLERİNİN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞMASINI DİLERİM. TÜM MOTORSİKLET TUTKANLARININDA AYRİYETTEN BAYRAMLARINI TEKRAR EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLARIM.. UMARIM HERKES İÇİN TÜM SEVDİKLERİYLE BİRLİKTE...
  2. C

Ruhsatta Muayene Alanı Kalmazsa Ne Yapılır.

Merhaba Arkadaşlar, Eğer ruhsatınızda muayene alanınız kalmadıysa ve muayenenize çok az zaman varsa nasıl ne işlem yapılacağını yazmak istedim, eminim pek çok kişi biliyordur ama ben bilmiyordum nette çok arandım ama güncel bilgi bulamadım ta 2009 daki işlemler yazıyordu bu yüzden tazelemek...
  3. C

İstanbul - Zonguldak gezim

BİR ZİYARET SEBEBİ İLE İSTANBULDAN ZONGULDAK-BEYCUMAYA GİTTİM 12 HAZİRAN 2012 DE, NAVİGASYONUMA GÜVENDİM O DA BENİ KÖY YOLLARINA SOKTU, ZORDU AMA GÜZEL BİR GEZİ OLDU, YILANLARIN ÜZERİNDENMİ GEÇMEDİM, KAPLUMBAĞA VE KİRPİMİ GÖRMEDİM, İNEKLERMİ KOVALAMADI KÖPEKLERMİ HAVLAMADI, TAM BİR DOĞA TURU...
  4. C

Naked düşünüyorum hangisi sizce?

merhaba arkadaşlar uzun zamandır almayı planladığım motorsiklet var ama çok fazla çelişkiye düşüyorum, ben motoru ülkemin güzel yerlerini keşfetmek için almak istiyorum ve biraz hız biraz estetik birazda dayanıklılık istiyorum yani bolu ya et yemeye gittiğimde yada antalya da plajları gezmek...

Yeni mesajlar