Arama sonuçlarınız

1. Sinan Aksu

Satılık NC750X

Arkadaşlar mart ayında aldığım motorumu yetersiz bulduğum için satıyorum. Geçiş motoru arayanlar için idealdir. Sarı sitede ilan numarası 1316007749
  2. Sinan Aksu

Takip cihazı önerisi olan varmı ?

Merhaba arkadaşlar. Kullanan, tecrübe eden, konumda sapma problemi minimum düzeyde, takip cihazı önerisi olan varmıdır?
  3. Sinan Aksu

Ehliyet Harç bedeli, Sınıf ekleme, Değerli kart ücreti, Banka mı vergi dairesi mi ?

Merhaba arkadaşlar. 2 yıllık emeklerimiz sonucu Otobüs karavan projemizi nihayet bitirdik. Bu proje için de ehliyetime sınıf eklemesi yaptırdım, ancak bu harç meselesi biraz kafamı karıştırıyor. MTSK Harç ücretini Ziraat'e yatırmamı söyledi ancak Ziraat 6583 TL olan harç ücretini 7813 TL talep...
  4. Sinan Aksu

Yağmurluk Bakımı Hakkında.

Arkadaşlar kış mevsimi sonrasında kirlenen yağmurluklarınızın temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Malum yağmurluklar makinada yıkanmaya pek elverişli değil.
  5. Sinan Aksu

1100GS Vites geçişlerinde problem..

Son 1 aydır vites geçişlerinde, özellikle 4.vites'e atarken çatır çutur bir ses geliyor. İstanbulda gösterdiğim ustalar 7000 - 10.000 TL arası masraf çıkacabileceğinden bahsediyor. Sizin tanıdığınız, önerebileceğiniz bir usta varmıdır?
  6. Sinan Aksu

Ehliyet yenileme ile ilgili, kişisel sağlık bilgi formu.

Merhaba arkadaşlar. Ehliyet yenileme işlemlerine başladım, Gerekli evrakları topluyorum, Fakat sağlık raporu için başvuruda bulunmadan önce, E-devletten ''Kişisel sağlık bilgi formu'' adı altında bir form doldurmam istendi. Formu doldurdum, yazıcıdan çıktısını aldım, Formun içeriğinde görme...
  7. Sinan Aksu

Cezanın düzenlendiği yer hakkında.

Sevgili dostlar. 21,04,2019 tarihinde 51/2-A Maddesinden dolayı devlet baba 235 TL kitlemiş. Yalnız cezanın düzenlendiği yer olarak ''50020'' diye bir kod var. Bu kod'un hangi güzergah olduğunu nasıl öğrenebilirim? Şimdiden teşekkürler.
  8. Sinan Aksu

34 SYK 24 ?

Arkadaşlar bu plaka sahibinin telefon numarasına ulaşabileceğim bi yol varmıdır? E-devletten sadece ruhsat bilgileri çıkıyor. Bi yardımcı olursanız sevinirim.
  9. Sinan Aksu

Bildirim alamıyorum ?

Arkadaşlar, Yaptigim yorumlara yapılan alıntılar bildirim olarak bana gelirdi, Artık bildirim alamıyorum, Forumun veri tabaninda bi düzenlememi var? Yoksa ben yanlışlıkla bi haltmı yedim :silent: Moderatör arkadaşlar bi yardimci olabilirmi? Birde bildirim ayarlarını nereden yapiyorduk? :sunny:
  10. Sinan Aksu

Motor temizleme sıvısı?

Selamlar. Yağ değişimi esnasında eski yağı boşalttıktan sonra, yeni yağı eklemeden önce motorun içine boşaltılan temizleyici bir sıvının oldugunu duydum. İçinizde söz konusu ürünü kullanan varsa, olumlu veya olumsuz yorumlarını alabilir miyim?
  11. Sinan Aksu

Deri Mont Bakımı ?

Merhaba arkadaşlar. Deri montlarınızın bakımında hangi ürünleri kullaniyorsunuz? Uygulaması kolay olan, tavsiye edebileceğiniz bi deri temizleme losyonu varmıdır?
  12. Sinan Aksu

Reflektörlü yelek isteyen?

Bir motosiklet kulubu için ürettiğim yeleklerden elimde kalanlarını satışa çıkarttım. Yelek üzerinde motosiklet kulubune ait herhangi bi logo veya yazı bulunmamaktadır. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-mont-reflektorlu-yelek-194685811/detay/
  13. Sinan Aksu

Satılık Nissan Quasqai.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-ilk-sahibinden-full-aksesuarli-183198738/detay/ Fiyati düşürdüm, alın artık şunu :P
  14. Sinan Aksu

Motosiklet Muaynesinde Topcase Mevzusu?

Sayın arkadaşlar. Motorumu muayneye götüreceğim, Fakat TuvTurk'te yaptıgım inceleme sonucu Topcase ve Hardcase'lerin boyutları ciddi bir şekilde değişmediği sürece boyutlar sorun yaratmamaktadır diye bi ibare var. Aynen kopyalıyorum ; ''Motorsikletlerin bir kısmına sepet dediğimiz yan...
  15. Sinan Aksu

Samsung S4 mini imei numarası hakkında.

Merhaba arkadaşlar. Annemin telefon ihtiyacı sebebiyle, yıllardır müşterisi oldugum avea'dan kampanyalı bi Samsung Galaxy S4 Mini cihaz aldım. Lakin anladığım kadarıyla telefon benim hattım üzerine kayıt yapılmış. Dolayısıyla annem hattını taktıktan kısa bi süre sonra ''Cihaz kayıt dışıdır, 60...
  16. Sinan Aksu

Ramazanda Şile plajları?

Arkadaşlar. Öncelikle konunun İslami tartışmalara sebebiyet vermemesini temenni ediyorum, Bu haftadan itibaren 10 günlük bi tatil yapma planım var. 2 gün şile tarafında kalıp denize girmek istiyorum ama, malum ramazan. Ramazan ayında şile plajları ne durumdadır? Plajlar açıkmıdır? Doluluk...
  17. Sinan Aksu

Evlendikten sonra kilo alma meselesi.

Ulen arkadaş.. Bizim millete has bi durum mudur bu? Bir İnsan evlenince neden kilo alsın? Bu nasil manyak bi metabolizmadir? 100 Kg’e yaklaştığım şu günlerde bulundugum ortamda ne zaman kilo muhabbeti açılsa konuyu değiştirme çabasına giriyorum. Ne zaman kilo muhabbeti açılsa ben o an elime...
  18. Sinan Aksu

İstanbul / Balıkesir Arası Nakliye işi.

Arkadaşlar. Balıkesir Akçay'daki evime 17 Metreküplük bir aracı dolduracak kadar ev eşyası gitmesi gerek. Aramızda bu işi yapanlar, veya tavsiye edilebileceği bi tanıdığı olanlar varmı? :pr:
  19. Sinan Aksu

Venom Sonic Yelek.

Tam olarak şöyle bişey ; http://www.motosikletparcalari.net/pictures/03062012120610_MYM02380770761872657017590070402567.jpg Bu yeleği kullanan varsa boyuna kilosuna göre beden bilgisi verebilirmi? Hatta mümkünse üzerindeyken bi fotograf ekleyebilirmi? Yeleğin üretimi yok denecek kadar az...
  20. Sinan Aksu

Digital Vites Göstergesi.

Arkadaşlar. Bir arkadaşımın CBF600'ü için digital vites göstergesi ariyoruz, Daha önce de bazı motorlarda görmüştüm. Bunu temin edebileceğimiz bir yer varmıdır?

Yeni mesajlar