Arama sonuçlarınız

1. deo

Motora Tır Yagı Koyulurmu Ya

geçen gun sahıbındende gordugum motoru almaya gittim 9 bin kmde motor yapılmış sebebini sordugumda ise motora tır yagı koymuşlar motor kendini yemiş lafını duyunca koşturarak o bolgeden kaçmaya başladım :) motor yagıyla tır yagının farkı nedır kalın olmasımı ? birde siz olsaydınız bu motoru...
  2. deo

Midi Bike Nerden Bulabilirim ?

pocket bıke'in büyügü 110 cc nerden bulabilirim bu aletlerden sahibinden'de 1 tane vardı oda yok şimdi bulamıyorum nerden temin edebiliriz.
  3. deo

İşte MOTOGP'nin İlk Ayagı 2003 De Turkiyede Yapıldı

TIKLA kıran kırana bır yarış ayrıca arkadaşların korumaları cok guzelmiş
  4. deo

izmirde scooter cup turu alınık motor

700 tl butcem var satmak isteyen ulaşsın
  5. deo

E-Devlet Şifresi Olan Varsa Bakabilirmi ?

rica etsem şu plakayı sorgularmısınız 35 RP 178
  6. deo

cbr 600f ile cbr 600f sport un farkı nedir ?

gorunuş aynı bir fark goremedim aradakı fark nedir
  7. deo

Tek Silindir Çift Eksoz Ne Gibi Degişiklikler Olur ?

Tek silindirli bir motordan manifort agzının altından bir eksoz daha eklesek yakıtta çok fazla oynama yaparmı seste degişme olurmu performans da degişme olurmu
  8. deo

kanuni bretonda benzin gostergesi yokmu

daha demin siteden baktım kadranda benzin gostergesi yok galiba yoksa nasil ogreniyorlar ?
  9. deo

Enjeksiyonlu Enjeksiyonsuz Ne Fark Eder ?

vespa almaya karar verdimki 2010 modeli enjeksiyonlu biraz pahalı halıyle 2009 modeli daha ucuz enjeksiyon yakıtta baya fark ediyormu bi oranla verebilirmisiniz mesela 100%40 tasarruf vs vs. vs
  10. deo

Vespa Almayı Düşünüyorum ?

merhaba vespa lx 150 modelini almak istiyorum fakat servisi nasıldır yedek parca durumunu falan bilmiyorum izmire 50 km uzaklıktayım servis pek sorun olmaz gibi kullananlar varsa yorumları almak istiyorum
  11. deo

Bu Eksoz CBR 125'e Yakışmışmı ?

ses olarak belki tatminkar olabilir ama sizce görüntüsü nasil ?
  12. deo

CbR 125'in Aküsü Ne Tarafta ?

koltuk altindaymiş ön koltuk altini nasil acacagiz
  13. deo

Kaskıma Hangi Mont Gider ?

kaskıma hangi mont gider deri istiyorum bütcem 250 300 buda kaskım
  14. deo

vites hakkında birkaç soru çalışma prensibi

merhaba arkadaşlar cbr125de motor boşta diyelim 1 kere aşagı bastırdıgımızda 1 vitesemi aliyor ? ve 1 den ustune cektigimizde tekrar boşta onun tekrar yukarı dogru ceksek 2.3.4.5 diye mi gidiyor soru karışık
  15. deo

Komedi Motosiklet Hikayesi (kopmak garanti :D)

bir forumda rasladim ss aldim okuyun ve kopun :mrgreen::mrgreen::):queen:
  16. deo

Babam motor alıcakmış ama ?

babam teşekkur veya taktir karşılıgında motor alicakmiş yemin etti ama benm 6 tane zayıfım var nasl teşekkur alicam ben gecenlerde bi abinin motorunu kacırdım bi dur motor tutkun varsa yazı bekle alırız ufak crypton turu binersin bu sogukta karda motora binilmez dedi yazın alıcak varmı benim...
  17. deo

ehliyet icin ortaokul diplomasi yeterlimi

bizim bi abi var motor ehliyeti almak istiyor ortaokula kadar okumuş lise diplomasi yok ehliyet alabilirmi ?
  18. deo

Hep Motorcularmi Madur Olacak Sabahki Olayi Okuyun...!!

Her sabahki gibi 8 de kalkip servis bekledigim yerde bekliyorum uzaktan bir ybr beliriyor ustunde 2 kıro uykulu oldugum icin aldiriş etmedim ordan servis geliyor benim bakiyorum karşidanda bir corolla geliyor ve ybrnin ustundeki krolar corollaya carpacaklarini anladiklarinda motorun ustunde cins...

Yeni mesajlar