Arama sonuçlarınız

1. bora atay

İzmir ve aydın taraflarında Tvs Apache 150 izmir civarında aranıyor.

2011 ve üstü model aramaktayım, tercihen gri olanını istiyorum. Temiz kullanmış, rodajını bakımlarını yapmış motoru üzmemiş birinden ikinci el aldığıma değicek bir fiyatta Apache arıyorum herkese duyrulur:)
  2. bora atay

Motoron dergisi ekim sayısı olanlar (yardım)

Merhaba motorn dergisi sürekli takip ettiğim ve etmekten de cok zevk duydugum eğitici bir motosiklet kültür dergisidir. Geçenlerde okuyucu mektupları köşesine yazmaya karar verdim ve yazımı güzelce yazıp tamamlayıp gonderdım. İşin komık kısmı da burdan baslıyor ıkı yıldır sıkı sıkıya takıp...
  3. bora atay

Mondial 150 zc (acil)

Motosikletim 15,000 km dedir 12 binde yeni motor yapıldı , hiçbir sorunu bulunmamakta , kırmızı modelidir ,2007 model 2008 cıkıslıdır. hiçbir borcu yoktur sıgortası ıkı gun once yapıldı , temiz kagıdı mevcut. Ufak çizikleri var elbette catlagı da yoktur. En rahatsız edıcı problemı dosemesı...
  4. bora atay

Merhaba

Merhaba herkese ben Bora Atay , İzmir de üniversite okuyorum . Bebeklikten diyebileceğim iki teker aşkıyla, sizlerle paylaşımlarla ve 5 inde alacağım başlangıc scooterımla motorsiklet dünyasına kocaman merhaba diyeceğim umarım. :)

Yeni mesajlar