Arama sonuçlarınız

1. Justian0

Kuba'mı daha iyi yoksa Mondial'mi ??

arkadaşlar 100 cup tarzı motor alıcam kuba'mı daha iyi mondial'mi daha iyi sizce yedek parça sıkıntısı veya yokuslarda cabuk tıkanırmı yorumlarınızı bekliyorum..(bütçem buna yetiyor sadece.)
  2. Justian0

yuan 150 racing tip motorlar nasıl sizce ?

arkadaşlar nasipse yuan 150 racing tip alıcam sizce nasıl yuan motorlar + internetten baktım ama doğrumu bilmiyorum 150cc lerin vergisi yıllık tutar 76 lira doğrumudur ?
  3. Justian0

100cc 120cc noter masrafı ne kadar gidiyor arkadaşlar ??

100cc 125cc noter masrafı ne kadar gidiyor arkadaşlar ?? arkadaşlar mondial 100 lük motor almayı düşünüyorum 2.el noter masrafı ne kadar gider veya ersi 125es-2 125cc motor var noter gittim ruhsat getir diyolar böyle fiyat veremiyoruz dediler sizler belki bilirsiniz diğe şeyettim :)
  4. Justian0

Ersi ES125-2 Nasıl bir makina

arkadaşlar ersi ES125-2 nasıl bir makina kendi çapında bütçeme göre ufak bir motor almak istiyorum mondial arıyorum gerçi ama arka mahalede birisi satıyor daha 2009 model 2000 km renk güzel motora tam bakmadım ama başka bir arkadaşın demesine göre temiz motor sizce ersi mi daha iyi mondialmi...
  5. Justian0

Merhaba MT ailesi

Merhaba arkadaşlar ismim yunus sizinle çok iyi vakit geçirceme inanıyorum hayırlı akşamlar.

Yeni mesajlar