Arama sonuçlarınız

1. _10ur_

Emok 2011 Fotoğraf-Video

Hiçbisene gitmediğimiz, gidemediğimiz, üşendiğimiz, artçı olarak çekilirmi o yollar dediğimiz Emok festivaline bu sene motor almam bahanesiyle gitmiş bulundum :) Bu sene festival çok geniş bi alana dağıldı için pek güzel değildi Ama biz hemen kendi ekibimizi kurduk, Yasakları çiğneyerek kendi...
  2. _10ur_

2011 Cbf 150 Profesyönel Çekimlerimiz

Hep Racing'ciler mi profesyönel çekim yapacak Bizim neyimiz eksik diyerek çekime çıktık, Elimizden geldiği kadar bişeyler yapmaya çalıştık :) Aşşağıda izleyeceğiniz fotoğrafların telif hakları Onur Üzenli Photography'ye aittir. Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846...
  3. _10ur_

Yeni Motorum ve Ankara Turum :)

3 Hafta önce siparişini verdiğim CBF'im sonunda geldi, Dün Ankaraya gidip aldık :) Nasılda sırıtıyor ortadan :D Sıfır KM Serviste son kontrolleri yapılıyor Motorumun hazırlanmasını beklerken bi yandan Ankara MD'den Yakup abiyi arıyorum 2 Motorla geldiler, motorun hazırlıkları...
  4. _10ur_

Selamlar ben _10_ur_

Herkese selamlar beni bazıları tanır m.d. den _10_ur_ ben 15 yaşındayım 64cc kanuni iki vites motorum var profesyonel fotoğrafçılık motorsiklet ve akvaryumla ilgileniyorum