Arama sonuçlarınız

1. 3

tecrübeli arkadaşlar ve yamaha kullanıcıları yardım bekliyorum

sevgili motosiklet tutkunları... 2 ay önce ikinci el dragstar 650 aldım ve yeni yeni uzun gezilere çıkmaya başladım... Cumartesi günü yaklaşık 150 km yol yaptıtan sonra benzin almak için durduğumda arka lastğin üzerine yağ akmış olduğunu gördüm.Nereden geldiğini ve ne olduğunu tam...
  2. 3

tecrübeli arkadaşlara selam

sevgili arkadaşlar bir süre önce yine yardım istemiştim... bu adamda sorup duruyor demeyin... bilenler lütfen yardım etsin..... ekonomik olarak kendimi zorlayarak ikinci el bir yamaha dragstar almayı düşünüyorum...ben ankaradayım.... başka bir şehirde bana uyan bir motor buldum... sezon...
  3. 3

çok önemli yardım

sevgili arkadaşlar... bir kaç ay önce yine yardımınızı istemiştim... ehliyetimi yeni aldım... şimdi ilk motorumu almayı planlıyorum... bu konuda çok acemiyim... sürekli internetten bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum...ama kafam karışık... chopper tarzı benim hayalim... şu an 4000 lira civarında...
  4. 3

hyosung hakkında

sevgili arkadaşlar aranıza yeni katılış yaptım... yakında ehliyetimi alacağım.. ve daha sonrada ilk motorumu.... chopper almayı çok istiyorum... kanuni caracal 200 düşünüyordum ama maddi olarak biraz daha kendimi zorlarsam belki hyosung gv250 alırım diye hayal ediyorum... ama bu motorun türkiye...
  5. 3

yine yardım...

sevgili arkadaşlar... Aranıza yavaş yavaş katılıyorum... henüz motorum yok... ehliyetide yeni alacağım.. şu an için motora ayırabileceğim para 3000 lira civarında.. hep bir chopper hayali kuruyorum... internet kuşu oldum herşeye bakıyorum ama acemilik zor işte...aslında çok fazla bir beklentim...
  6. 3

off of acemiyim işte

sevgili arkadaşlar daha dün üye oldum... ve yakında önce ehliyet daha sonrada motor alacağım... kanuni caracal 200 kullananların görüşlerini bekliyorum... ankara daki bayiisine gidip bakmayı düşünüyorum... ama trafikte ben pek göremedim.... başlangıç için nasıl bir tercih sizce... şu an ekonomik...
  7. 3

yıllar sonra...

sevgili arkadaşlar....öncelikle herkese merhaba demek istiyorum.. içindeki motosiklet aşkını yıllarca bastırırarak hayatın getirdiklerine dalmış biri olarak otuzbeşinden sonra birden kafama saksı düştü... dedim ki kendime daha ne kadar yaşayacaksın ki... artık hayatın sana getirdiklerinde değil...