Arama sonuçlarınız

1. TuNeR_32

Yuki İzci 250CC Ön Amortisör Keçesi problemi

Merhaba arkadaşlar 2012 yuki izci Cross motosiklet kullanıcısıyım yüksek bir tepeden atlamam nedeni ile ön amortisör keçesini patlattım şuan kaçırıyor servisi aradığımda keçe yok komple amortisör var dediler şaşırdım :santa: bu keçeyi değiştiren nereden temin edeceğimi bilen kaç ml amortisör...
  2. TuNeR_32

Yuki İzci İçin Sticker Set Sorunsalı

Herkese Merhaba arkadaşlar motosikletime sticker set almak istiyorum ama malesef konum gereği gerekli parçaları bulamıyorum istediğim sticker şekli Alttaki resimler gibi olabilir motosikletim rengi kırmızı ve üzerindeki orjinal stickerler söktüm bu tarz ürünleri nasıl bulabilirim yada bu...
  3. TuNeR_32

Buda Benim Motorum Kanuni WindyS 125CC

Arkadaşlar Severek Kullandıgım Her kullanışta zevk aldığım Gözüm Gibi Baktıgım motorumu sizlere tanıtmak isterim.:cat:
  4. TuNeR_32

Kanuni WindyS Topcase Yardım

Arkadaşlar kanuni windyS için Topcase almak istiyorum Shad 33 Litre olan model var bu model motosiklete rahat takılırmı taklıdıktan sonra ses yaparmı artcıyı rahatsız edermi topcase kendi anahtarıyla rahatça sökülür mü bu kappa modellerinde mümkün ama Shadı bilmiyorum yada sizin memnuniyetle...
  5. TuNeR_32

Kanuni Windy S Yardım!

Mrb arkadaşlar bu sene vitesli idare edebilecek bişi olsun birazda sağlam olsun diyerekten kanuni windy s aldım makinede performasnta bir sorun yok fakat üzerindeki orjinal bujisi Torch D8RTC büyük bir ihtimal çin malı bir buji bunu NGK iridyumla yada standart NGk ile degiştirmek istiyorum fakat...
  6. TuNeR_32

Kanuni Kanuni Windy s Buji

arkadaşlar bende 2009 model kanuni windy s var üzerindeki bujiyi degiştirmek istiyorum üzerinde Torch D8RTC kodlu buji var NGK marka buji takmak istiyorum iridyumda olur bunların kodlarını alabilirmiyim Teşekkürler :rendeer:

Yeni mesajlar