Arama sonuçlarınız

1. ayhan628

cbr125 den cbf 250 ye geçsem mi

yaklaşık 1 yıldır cbr 125 kullanıyorum açıkcası biraz sıkıldım bu sebeple cbf 250 e geçsem mi diyorum. hem benimkini satıp cbf alırken fazla zorlanmam hemde motoru bğyğtmğş olurum diyorum. Ama cbf 250 konusunda bilmediğim bir kaç sey var,tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. -öncelikle cbf...
  2. ayhan628

Boyuma uygun enduro arıyorum

merhaba motorla avrupa turu yapmak istiyorum kısmetse diğer seneye ama malum yol tecrübesi olması açısından kışa enduro 500-700 cc bir motor arıyorum (şu anda cbr 125 var). Endurolara bakınca ilk olarak benim gözüme çarpan sanki bana göre biraz yükseklermiş gibime geldi. Boyum 1.70 bana göre...
  3. ayhan628

İnternet sitemi bedava veriyorum

Motorsiklet alırken motorsikletler hakkında sadece bilgi veren bir site bulamamıştım. Bende bir tane yaptım ama sonradan iş güç uğraşamadım hiç. İnternet ten ve joomladan anlarım, siteyi adam akıllı hale getiririm diyen varsa bir kuruş alamdan siteyi vereceğim. Bunu sadece biz türk motorcuların...
  4. ayhan628

CBR 125 hızlanmıyor

Ben yeni bir cbr 125 kullanıcısıyım. Motoru 2 hafta önce aldım ve büyük oranda alıştım diyebilirim. Ama aklımda ufak bir soru var Motorum 6. vitesde 100 km hızı geçmiyor.(Bu arada işe akşamları gittiğim için tem boş iken bu hızda gidiyorum) Motoru görücü usülü aldım ve ilk vitesli motorum. Acaba...
  5. ayhan628

Nereden Grenaj alabilirim?

Scooter ımı acemiliğinde verdiği heyecanla biraz hor kullandım da. Bir kaç defa düştüm filan şimdi Grenajlarda bayağı bir çizik var. Acaba istanbulda ucuza grenaj alabileceğim bir yer biliyor musunuz? Sirkecide birkaç yere sordum da 300 e filan toplamda patlar dediler. Daha ucuza bulabileceğim...
  6. ayhan628

noter satışı

Herkese merhaba. Öncelikle forumda okuduğum şeylerden çok şey öğrendiğimi elirtmek istiyorum. Yani motorcular olarak burada çok güzel bir yakınlaşma kurulmuş. sormak istediğim kısma gelince: Ben 2 . el bir motor aldım, gittik noter satışını ocakta yaptık, sonra ben üzerime motoru...
  7. ayhan628

sizce hangisini alayım

herkese öncelikle merhaba ben motorsiklet dünyasına ve forumunuza yeni adım atmakta olan biriyim. ilk olarak bi mobilet alayım diyorum. ama merak ettiğim bi kaç şey var. - Bu mobiletler çok ses çıkartıyor mu? yani şehir içinde milleti rahatsız etmeyeyim. - kullanmak için ehliyet ve kask...

Yeni mesajlar