Arama sonuçlarınız

1. C

Peugeot Geopolis 250i 2007 model kazasiz yetkili servis bakimli

Arkadaslar aile baskisindan dolayi motorumu satmak zorundayim motorum 2007 model olup 27.500km de tum agir bakimlari yapildi son bakimi 26 binde yetkili servisinde yapildi agir bakimlarinda sifir lastik takildi aku yeni anliyacaginiz masrafsiz bir motor dosta gidecek bir motordur...
  2. C

motor alicam tavsiyelerinize ihtiyacim var

Arkadaslae kafamda bir kac model var bunlardan birincisi 2011 model beyaz kymco xciting 250i 10.500km de temiz bi model hakkinda ne dusunuyosunuz ikinci tercihim honda ps150 1.500km 2013 model ucuncu tercihim aprilla sbeo 200 2012 model ikinci el 6000 6500 arasi bir butcem var sizce hangisini...
  3. C

Satilik Yamaha Xmax 250

Arkadaslar motor olayini birakiyorum ailevi nedenlerden dolayi o yuzden cok fazla kullanamadigim xmaximi satmak zorunda kaliyorum yasina ve km gore oldukca temiz ve titiz bir sekilde kullanilmistir asagidaki ilanda resimlerine ve aciklamasina goz atabilirsiniz motorsiklet.net uyelerine ozel...
  4. C

Satılık kymco grand dink250 çok temiz...

Motorum çok temizdir 2007 model 5.500km sıfır ayarındadır kazası ve yan yatması yoktur kırmızı renktedir üzerinde çift devre xenon far vardır motorumdan çok memnunum fakat ailemin baskıları yüzünden satmak zorunda kalıyorum. Motor Antalyadadır gelip görebilirsiniz SATILDI Fiyat. 4.200

Yeni mesajlar