Arama sonuçlarınız

1. mukavemeth

Ankara Alınık CBF 150

Servis bakımlı tercihen hobi amaçlı kullanılmış Cbf 150 aramaktayım. Özel mesaj atarsanız aynı gün akşamına size dönüş yapabilirim. İyi günler
  2. mukavemeth

1953 BMW R51 Vs Honda Cbf 150

Çooook abzurt bir kıyaslama gibi görünsede başlıkta durum biraz farklı. Uzun süredir cbf 150 almayı planlıyordum ve hatta bu hafta alırım derken patronumun Bmw R51 inin olduğunu öğrendim ve büyük bir heyecanla firma içinde korunan motoru aramaya başladım motoru gördüğümde ise daha bugün bakımdan...
  3. mukavemeth

Eski model mi, Yeni model motosiklet mi?

İyi akşamlar herkese... Ben Hakan... A2 ehliyetimi aldım ve motor almaya hazırım:) Uzun süreli aktif araba tecrübeme dayanarak vitesli bir motordan başlamak istiyorum fakat her yeni motor sever gibi aklımda sorular var. Mesela motor alırken eski model bir motor mu almalıyım yoksa 4-5...
  4. mukavemeth

Neredeyse Bütün Motorsikletlerin benzin yakış miktarları

Motorsikletlerin bir çoğunun yaktığı benzin miktarlarını sorup duruyoruz, alın işte size komple liste :) Aprilia ETV 1000 Caponord 7,3l/100km 5,9l/100km Aprilia NA 850 Mana 6,5l/100km 4,8l/100km Aprilia Pegaso 650 Factory 6,0l/100km 4,6l/100km Aprilia Pegaso 650 Strada 5,9l/100km 4,7l/100km...
  5. mukavemeth

slm herkese

çorum ankara arası yeni motorcu üyeniz olarak herkese selam diyorum...:)

Yeni mesajlar