Arama sonuçlarınız

1. Rx_115

91 model Mz 251 Dijital Gösterge Takılırmı ?

Slm arkadaslar bızım motorda bızım gostergeler eskı halatlı acaba dıyorm 2000 model ve ustu gostergeler oluyor kanunı yazıyor onlarda takma ımkanımız varmı ? ---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:30 PM ---------- yokmu bir bilgisi olan
  2. Rx_115

Cbr 125R için Arka tekeri Kalınlaştırma?

Cbr125 için arka tekerı normalınden kalınlastırmayı dusunuyorum onerecegınız bı marka felan varmı?
  3. Rx_115

Cbr 125R için Rodajını Nasıl Yaparım ?

S.a. motorun Rodajını nasıl yaparım detaylı anlatıcak arkadasa sımdıden tşkr ederm..
  4. Rx_115

Cbr 125R için K&N hava filtresi ve iridyum buji içeri

K&N hava filtersi ve iridyum buji taktığımız zaman motorda performans artısı veya yakıt cok tuketım olurmu sorayım dedım ;)
  5. Rx_115

Honda Cbr 125R Egzos Sorunu

slm arkadaşlar honda cbr 125r için çıkma egzos veya fabrıka cıkıslı artık her neyse egzos arıyorm varmı acaba 600 rr qibi cıkıcak sesi vuv :queen: varmı yokmu bılgım olsun :)
  6. Rx_115

Yamaha RX 115 Egzoza Yazı Yazıcam bi bakın içeri

S.a. herkese ii akşamlar yamaha Rx 115 ime egzozuna Yamaha 115 Yazdırıcam sizce Sıcaktan erırmı fikirlerinizi beklıyorm.. şimdiden ty Ty. Motosiklet.net
  7. Rx_115

Tüm Site Arkadaşlarıma SLM :)

İyi akşmlar dilerim aranıza yenı katılım yaşm 16 Motor hastasıyım ( Rx 115 ) Zamanla tanısırız, hemen bı moto sohbete goz atayım allaha emanet oln :P