Arama sonuçlarınız

1. ali kırbaş

Dişli küçültme yada büyültme Hk

Öncelikle merhaba mondial 125kt motosikletin için birkaç öneri geldi ancak daha düzgün ve dogru bilgi almak için size danışmak istedim motorum orijinal yani hiçbir şekilde oynanmamış 5binde cıvata dahi sökülmemis durumda ve özellikle motoruna müdahale etmeyi düşünmüyorum uzun bir sure ancak...
  2. ali kırbaş

Bilecikten selam ve saygılar

Merhabalar uzun zaman önce foruma kayıt olmuştum ancak giriş yapamiyordum şimdi motosiklet hevesiyle tekrar aramıza katılmak istedim kabul buyurursaniz tabi ismim ali kırbaş Bilecik pazaryeri ilçesinde ikamet ediyorum özel güvenlik gorevlisiyim 2012 model mondial 125kt motosikletin ile bu...
  3. ali kırbaş

belderia racer cup bi bakarmısınız?

arkadaşlar merhaba öncelikle daha yeni sayılır bir motosiklet aldım belderia marka racer cup yada süper cup diye geçiyor motor bu koltuk kilidi sorunluydu onardım ufak tefek birçok sıkıntısını giderdim tağ değişimi vs. subaplardan ses geliyor onuda ilk fırsatta göstereceğim ancak beni daha...
  4. ali kırbaş

bilecikten selamlar

selam arkadaşlar bilecikten bol bol selam getirdim yeniyim paylaşımlarınızdan yararlanmak istiyorum bide resim nasıl eklenir öğrenmek istiyorum teşekkürler iyi akşamlar:bounce:
  5. ali kırbaş

motorum için yardım ve fikirlerinizi bekliyorum

mer haba arkadaşlar yeniyim bir mopetim var resimdeki ve geliştirmeye çalışıyorum bilgili insanlarında fikrini almak istiyorum tabi önce resimleri nasıl ekleyebilirim onu öğrenebilirmiyim :D teşekkürler

Yeni mesajlar