Arama sonuçlarınız

1. O

Arka tekerin düşük hızlarda kıç atması

Arkadaşlar Dün nc700x aldım rahmi hoca ile bi alışma eğitimi yaptık yaklaşık 100 150 km kadar . Fakat ; eve geldim akşam biraz turladım arka lastik hafif kıç atıyor gibi. Söyleki ,yüksek hızlarda yada virajlarda degil , daha çok 10 -40 km arası hafif manevralar sonrası , mesela az önce , boş...
  2. O

Motoru çaldırdık yenisini alıyoruz...

Arkadaşlar 1 sene önce ilk motorum olan yzf 125 r motorsikletimi 14:00 sularında bostancıda evimin önünden çaldılar. Motor kilitli değildi ve çalıntı kaskosu yoktu. Paramı anca denkleştirebildim ve şuanda yeni motorumu alacağım . Fakat 1 senedir motor kullanmıyorum ve daha yüksek cc bir motor...
  3. O

Ve bende 2 teker üstündeyim :D

2 gün önce ani bir kararla gidip motorsikletimi satın aldım. yamaha r 125. 1 ay önce iyi bir egitmenden ders aldım, bana her motoru rahatlıkla kullanabilicegimi söyledi, sadece boyuma uygun bir motor seçmem gerektigini belirtti ( boyum 1.90) bende uzun süre motorların üstüne çıktım indim derken...
  4. O

ninja 250 r arıyorum

Satan arkadaslar özel mesaj atarlarsa sevinirim , ciddi alıcıyım
  5. O

2006 9000km Transalp

Merhaba ;Motorsikletimi satmak istiyorum Model: Honda transalp Km: 9200 renk: gri Üretim yılı : 2006 Extra: 32 ltre çanta ve koruma barları Fiyat: 12.500 pazarlık payı vardır. Ayrıca araba ile takas olunur fark verilir. Güzel tekliflere acığım Telefon: 05356051026 Motorsikleti görmek...