Arama sonuçlarınız

1. emre_yc

Askere gidiyorum ama ??

slm arkadaşlar 8 gun sonra askere gidiyorum motorumu napicam bilmiyorum nasil bi koruma ister veya gitmeden nasil bi bakim yapim bu arada motorum 600rr
  2. emre_yc

DERİ MONT ta dikkat !!!!

ewet arkadaşlar uzun zamandir aradigim hayalimdeki montu bugun gordum levis da ve uzarime giiyindim ve tam uzerime oldu tamamen motor icin tasarlanmiş bi mont. 1 monta baktim bi etikete bi monta bi etikite ve sonunda aldim gormenizi cok iterim fiyat 659 tl baya baktin net te resmini bulamadim...
  3. emre_yc

Kiz arkadaşiniz mi yoksa motorunuzmu ??

Ewt beyler ben motorumu sectim siz hangisini secerdiniz benim kulladigim motor 2007 600 rr
  4. emre_yc

600 f almak istiyorum 8500 tl var bana yardimci olurmusunuz

ewt sonunda karar verdim honda 600 f almak istiyorum bana yardimci olurmusunuz motoru kullananlar tavsiye beklerim
  5. emre_yc

bana yardimci olurmusunuzzz

slm arkadaşlarr bende runner vxr 200 vardi sattim şimdi 600 cc f veya rr istiyorum ama bi sorunumuz var ben daha once fitesli motor almadim surmesi zormu örene bilirmiyimm veya ne bilim runner 200 lukten sonra nasil olurr
  6. emre_yc

hazerfan havaalani bugun neler gördüüü

arkadaşlar bugun ben ordaydim giderken bi gurup motorlu arkadaşlarla gittim hava soguk ve ruzgarliydiii ama yarişlar cok guzeldii motorlar havalarda ucuyouduu motorlarla bole şeyler yapilmasi benii korkuttu ama zevkliydi gidenler resimleri paylaşsin lutfenn :cat::cat::cat:
  7. emre_yc

[b]gılera Vxr 200 Kullanalar Buraya[/b]

arkadaşlar vxr kulanicilariyla tanişalim beraber dolaşalimmm
  8. emre_yc

hazerfen hava alani motokros yarişlarina gelen varmiii

slm arkadaşlar ben emre hazerfan hava alaninda motokros yarişlarina gelen varmi buluşup toplu gitmek isteyen daha dorusu ben yolu pek bilmiyorum yanima arkadaş ariyorumm gelmek isteyenler bana ulaşsin buşusma noktasi mecidiyeköy hadi bakalimm :cat::cat: