Arama sonuçlarınız

1. newceri

Mete_han Doğum Günün Kutlu olsun

Forumun dikenli gülü Metehan doğum günün kutlu olsun. Nice yıllarda kazasız belasız gazlamalar dileğiyle yeni yaşının sana daha mutlu günler getirmesini dilerim.
  2. newceri

Motosiklet Hayatını kurtardı

Neden Motosiklet hayatını kurtardı ; O süratle arabada olmuş olsa idi ya kafa kafaya çarpışma olacaktı ya da sağda taklalar atacaktı. Motosikletciler için küçük bir mutluluk daha. İzleyin http://www.youtube.com/watch?v=2Qtkfuy3T8M&feature=player_embedded
  3. newceri

Ayna Çözümler : Kör nokta ve Gözümüzü yoldan ayırmamak için.

Alttaki Ayna çözümleri için fikir almak istedim Kullanılabilirmi, sakıncaları neler olabilir, daha kullanılabilir çözümleri olan varmı? . By eseyyah at 2010-05-19 By eseyyah at 2010-05-19
  4. newceri

Yamaha Motor Turkey

Yamaha Motor Turkey adıyla yamaha yeni türkiye sitesini açmış bulunmakta. Site şuan geliştirme aşamasında http://www.yamaha-motor.com.tr/
  5. newceri

Sıfır (ölü) gibi

İlan böyle verilir. http://www.sahibinden.com/sifir_olu_gibi_!-52WQQaXQQ19450847WQQpXQQdisplayitem?
  6. newceri

Subab ayarı (Resimli) (Ybr 125)

Supap ayarı eli anahtar tutmuş, gerekli aletleri olan herkesin yapabileceği basit bir iş. Ybr kitabcığında 6.000 kmde bir supap ayarını kontrol edin deniyor. Bu ayarlar motosiklet aşırı zorlanmadıkça aşınma olmadıkça bozulacak bir ayar değil. Motorun Supap seslerini dinleyerek ayarın bozuk olup...
  7. newceri

Yamaha Türkçe Kullanım Kılavuzları

Elinde Kullanma Kılavuzu olamayanlara. Hemde Türkçe Resimlere tıkladıktan sonra acılan sayfada Solda Download Now Yazılı mavi kutucuğa tıklarsanız indirebilirsiniz. Dosyalar Acrobat Reader Pdf formatında Kitapcıkları açmak için Foxit Reader ( 3.5 mb...
  8. newceri

Yamaha Faser FZS600 Servis El Kitabı (ingilizce)

Kendi tamirimi kendim yaparım ve tamir olaylarına merakı olan her arkadaşta bulunması şart olan bir kitapcık. Genel tamirler, teknik veriler, Teknik ayarların bulunduğu grafik, teknik veri ve tamir tariflerinden oluşan ingilizce kitapcıklar. İngilizce bilinmese bile resimlerden ve grafik...
  9. newceri

Zincir yağlama İçin Gres tavsiyesi (Sprey değil)

Tamam Zincirler önemli Pahalı ama bu tavsiye edilen spreyler hem pahalı hemde kalıcı olmuyor. Eskidende zincir vardı ve Gres veya yağdanlıkla yağlanırdı zincirler. Bende öyle yapmak istiyorum. Biraz araştırma sonrasında CASTROL LM GRESte karar kıldım. 10-15 ytl 1 Lt si Sanırım zinciri bunla 1...
  10. newceri

Yamaha YZF R6 Servis El Kitabı (ingilizce)

Kendi tamirimi kendim yaparım ve tamir olaylarına merakı olan her arkadaşta bulunması şart olan bir kitapcık. Genel tamirler, teknik veriler, Teknik ayarların bulunduğu grafik, teknik veri ve tamir tariflerinden oluşan ingilizce kitapcıklar. İngilizce bilinmese bile resimlerden ve grafik...
  11. newceri

Yamaha Ybr 125 Servis El Kitabı (ingilizce)

Uzun bir süre araştırma sonrasında Yamahanın servislere gönderdiği ve internettede pek bulunamayan kitapcıklarını buldum. Kendi tamirimi kendim yaparım ve tamir olaylarına merakı olan her arkadaşta bulunması şart olan bir kitapcık. Genel tamirler, teknik veriler, Teknik ayarların...