Arama sonuçlarınız

1. ikrahleme

Gerçekten Bilenler Söylesin Lütfen

ARKADAŞLAR NEDEN BU KONU HAKKINDA HİÇBİR YERDE NET CEVAPLAR BULAMIYORUM ? ŞU ÜÇ MOTORDAN HER HANGİ BİRİ VEYA ÜÇÜ HAKKINDA KM BAŞINA KAÇ LİRA YAKTIĞINI BİLEN ARKADAŞLAR LÜTFEN CEVAP YAZABİLİRLER Mİ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM 1 km. de kaç ytl ? HONDA TODAY 50 CC : ? HONDA CBF...
  2. ikrahleme

Servis şoförü Olduğumu Söylemişmiydim

:)BURSA DA ÖZEL BİR ANAOKULUNUN BİR BUÇUK YILDIR SERVİS ŞOFÖRLÜĞÜNÜ YAPIYORUM HERGÜN ŞEHİR İÇİNDE ORTALAMA 130 KM YOL... BİR SÜRÜ SEVİMLİ ÇOCUĞU HER SABAH EVLERİNDEN ALIP OKULA, AKŞAMLARIDA OKULDAN ALIP EVLERİNE BIRAKIYORUM DUR, KALK, DÖRTLÜLERİ YAK... ÇOCUK KAPIDAN İÇERİ GİRDİMİ BAK... KİM...
  3. ikrahleme

Neden Otomobil Değilde Motosiklet Biliyor Musunuz

neden Otomobil Değilde Motosiklet Biliyor Musunuz çünkü Otomobil Kullanırken Onunla Samimi Olmanıza Gerek Yoktur Oysa Motorunuzla Samimi Olmazsanız Adeta Size Küser, Kaza Yaptırır Benim Için Motosikleti Diğer Araçlardan Ayıran şu Motorunuz, Besleyip Bakımını Yapıp Ona Bindiğiniz Atınız...
  4. ikrahleme

Yeni Alacağım Ne Almamı önerirsiniz

:silent:ARKADAŞLAR BEN 2. EL AZ KULLANILMIŞ MOTOR ALMAK İSTİYORUM 2 MODEL ARASINDA KALDIM ESASINDA HONDA CBF 150 ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUM AMA 2. EL FİYATLARI DA ÇOK PAHALI GELDİ VE AZ İLANI VAR BİR DİĞER İLGİLENDİĞİM MOTOR İSE YAMAHA YBR 125 LİK OLAN MODEL ŞİMDİ ACABA İKİSİ ARASINDA SİZ TERCİH...