Arama sonuçlarınız

1. kingsemo23

amasra gezisi delileri beklerizz

arkadaşlar haftaya c. tesi yada pazar günü gecesi yola çıkmak üzere bi amasra gezisi planlamak istiyorum, gezi günü birlik tarzında olcak yani gece yola çıkılacak sabaha karşı orda olunup bi kaç saat kestircez ve ufak bi deniz keyfi yapcaz amasranın güzelliklerini görcez ve geri dönüş için...
  2. kingsemo23

gece gezmesi

arkadaşlar şöyle bir caddeye falan gidesim var ve bana katılan bir arkadaşım var şuanda, bende honda beat (tek teker :D:D) arkadaşda ise mondial 125 var bize katılmak isteyen arkadaşlar söylesinler ona göre toplanalım tahmini toplanma saati 11;15 falandır şöyle 1,1.5 saat turlarız yorgunluk...
  3. kingsemo23

Aprilia sr150 sport racing için perf. egzos

arkadaşlar ben aprilia sr150 'm içn performans egzos arıyorum bu 2 zamanlı egzoslar el yapımı vs oluo mu? yada 2 el tertemiz satan warmı? olmadı bana bi kıyak ucuza satan birini bileniniz varmı? çok masrafım olacağı içn bana güzl bi fiyat:D gerekio ha bu arada egzos fiyatlarından haberim war...
  4. kingsemo23

runner200-runner180-aerox

runner200-aprilia sr150-runner180-aerox selam arkadaşlar ben runner200-aprilia sr150 -runner180-aerox100 arıyorum elinde olan ve bana uygun fiyata satmak isteyen MT arkadaşları var mı?
  5. kingsemo23

selam güzel insanlar ben...

selamün aleyküm beyler ben maltepeden 1 adet 17 model gencim, öğrenciyim ve honda beat'ım war geçinip gidiorum. fakat param olmasına rağmen racing motora geçişim şuan içn yasak :D ama acayip bi racing motor tutkum war. şartlar öyle gerektiriyor ki şu anda scooter almak zorundayım ve runner200 e...

Yeni mesajlar