Arama sonuçlarınız

1. kaos3437

Hayalbuysa HAYABUSA

arkadaşlar bugun motosiklet fuarına gittim suzukide hayabusa modelini çok inceledim ve aklıma geldi sizce bu motor şehir içi gidermi 1300lük sonuçta 2. vitesede geçebilceğini sanmıyorum ama sormak istedim işte
  2. kaos3437

Vn900ü Nasıl Bilirdiniz

arkadaşlar öncelikle merhaba kankim yeni motor alıcak chopper istiyormuş vn900 klasik düşünüyor 10.500euro sitesinde baktık kredi çekicek sizce uygun mu uygunluk olarak sormak istediğim 1-şehir içi ve uzun yol kullanımı 2-benzin durumları 3-konfor 4-bu kadar :) eee nediyorsunuz ona göre...
  3. kaos3437

supersportlarla uzun yol zevk verir mi

arkadaşlar öncelikle merhaba şey bu 600cclik supersport motorlarla uzun yol zevk verirmi sizce mesela 1.000kilometre bir yola çıkıcaksınız supersportlar uygun olurmu ( zevk alınırmı ) ne bileyim touring gibi naked gibi bi tad alınırmı
  4. kaos3437

bu aralar çok meraklıyım :D sizce 1300cc chopper şehir içi uygun mu

arkadaşlar bu aralar çok meraklıyım bugun işe giderken önümden honda 1300cc vtx chopper çıktı ve merak ettim bu motor sizce şehir içi uygunmudur :silent::bounce::mrgreen:
  5. kaos3437

Kawasaki 250

arkadaşlar kawasaki 250 nasıl bir motor resimlere bakıyorum tekerlekler felan çok ince gözüküyor cbr125 gibi bir motormu :S eğer kaslıysa çok ii bence tekerlekler değişip bir egzos takılırsa mükemmel olur kanımca
  6. kaos3437

Cbr 125 Aldım

arkadaşlar geçen bir forum açmıştım cbr125 ile yzf125den hangisini aliim die orada hyo250 almamı önerdiler ama bizim arka sokakta az kullanılmış ( 5.000kmdeydi) rodajı temiz geçmiş ( satan kişi öyle söyledi ) 3.500e satıyordu hemen aldım :D inş. bundan sonraki motorum hyo olucak ....:bounce:
  7. kaos3437

Bir dakika bakabilirmisiniz :)

arkadaşlar benim bir arkadaşım cbr125 motoruna egzos+130luk dunlop lastik taktı birde bu motoru biraz daha kaslı göstermek istiyor bana söyledi bende dedim forumda paylaşırım arkadaşlarla mutlaka bir sonuç çıkar yardım edebilirmisiniz
  8. kaos3437

Cbr125 mi Yzf125 mi

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ben daha yeni motor ehliyeti aldım ve kendime racing almak istiyorum ama öle birden 600 motorun kucağına atlayamam o yüzden 2-3 yıl süreceğim beni racinge alıştırabilecek bana büyük racinge biniyor hissi verecek bir motor istiyorum bu 2 motor arasındayım...

Yeni mesajlar