Arama sonuçlarınız

1. motopisklet

Motorumu 1 Sene yatıracagım.

1 sene sonra ehliyetimi alıyorum. ve 2. kez ehliyet cezamı yedim 1 sene motorumu yatıracagım. ehliyet aldıktan sonra tekrar devam. dogum tarıhım 10.10.1995
  2. motopisklet

Trafik kazalarına levhalı uyarı

Turgutlu’da son zamanlarda artan motosiklet sayıları beraberinde bir çok kazayı da meydana getiriyor. Geçtiğimiz haftalar içerisinde Karayollarının yol yapım çalışmaları sırasında bir çok yaralamalı ve maddi hasarlı kaza trafik kazası meydana gelmişti. Turgutlu’nun girişinde Ankara...
  3. motopisklet

Gaz Yememe Durumu.

2 gündür bu gaz yememe olayı oluyor motor arada sırada hafif gaz verip uzarken boguluyormuş gibi oluyor 1 snde kendini toparlıyor. tamircim bindi bende oyle bişey olmadı diyor günde 10 15 defa oluyor. sizce neden yapar bunu. benim aklıma benzin alamama durumu geldi benzin bi gidiyor bi geliyor...
  4. motopisklet

Siyah vizör kullanıp geceleri önünü görebilen varmı ?

ls2 moby kaskıma siyah vizör aldım geceleri önümü göremiyorum. aynı durumda olan varmı yoksa tek benmiyim göremiyen :)
  5. motopisklet

Buda Benim Motorum.

dün direksiyonu degiştirirken aynalarımı kırdım. yenilerini sipariş verdim. 200cc kendileri 16 bg. ön fara takılmayın transparan siyah ve zenon var.
  6. motopisklet

motorumun hızını en dogru nasıl olcebilirim ?

motorumun km saatine güvenmiyorum. en dogru biçimde nasıl ölcebilirim.
  7. motopisklet

LS2 FF 384 moby kullanan varmi ?

az önce sipariş verdim kulananlar varsa yorumlarını görmek isterim.
  8. motopisklet

Marushin TNT 800 vs Shoei XR-1000

yaz geldi kask'a ihtiyacım var iki kasktan hangisini seçmeliyim görüntü olarak marushin süper fiyatı daha ucuz ama shoei içeriye daha az ses alması saglamlık ismi olması benı bırazda bu kaska çekiyor. fiyatlar marushin 250 tl shoei 475 tl resimler marushin shoei
  9. motopisklet

İlginç Motosiklet İlanı :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-ilani-okumadan-aramayin-600-cc-kawasaki-46102990/detay dekor icin motor mu alınır :P
  10. motopisklet

ÖTV İndirimi Her Markaya Yansıyacakmı ?

evet beyler şimdi mesela mondial mg 1640 ötv indirimiyle bunu 1000 çekerlermi, tüm markalar bu ötv indirimini uygularmı ?
  11. motopisklet

CBR 125 ile 250'liginde kasa farkı varmı ?

dikkatlice baktım ama fark sadece eksoz ve lastıklerde sanırım fuara gidip görenler icin 125 ile 250ligin kasasını aynımı yoksa ebatlarda fark varmı ?
  12. motopisklet

Lastik Boyle Yakilir -VİDEO-

ortaligi dumana boguyor guzel bir video :) TİKLA
  13. motopisklet

St Kanuni Kullanicilarina Duyuru !!!

GT 250R KULLANICILARINA DUYURU Sayın müşterimiz, Almış olduğunuz ürün kadar almış olduğunuz ürüne her zaman destek. Alabileceğiniz güçlü bir şirketin varlığı da önemlidir. Biz S&T Kanuni ailesi olarak her zaman olduğu gibi sattığımız ürünlere destek vermeye devam ediyoruz. Bu kapsamda ekte...
  14. motopisklet

Suzuki vzr 1800 intruder yakit durumu

bu motor kmde nekadar yakiyor :silent::silent:
  15. motopisklet

Suzuki VZR 1800 intruder

Bu makina km'de ne kadar yakiyor ?
  16. motopisklet

Usta Crosscu - Motosiklet Oyunları

http://voxcast.oyunlar1.com/games/2438.swf Oyunun yüklenme süresi internet bağlantınıza bağlı olarak değişebilir. Oyunları oynayabilmeniz için bilgisayarınızda Flash Player yüklü olmalıdır. Eğer oyunları göremiyorsanız buraya tıklayarak Flash Playeri bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz.
  17. motopisklet

Mondial 100 UKH & Mondial 125 ZN Hangisi !!

arkadaşlar iki motor arasinda kaldim biri cup biri scooter benim gonlum scooter den yana ama ileride cc buyutecegimden 100 ukh yi duşunuyorum.. yakit tasarrufu,kullanim rahatligi,kronik sorunlar,yedek parca sizce hangisi daha iyidir ??
  18. motopisklet

Turgutlu Ve cevresinde cin min farketmez motor araniyo

850 ytl param var turgutludan almak istiyorum cin falan farketmez tek istedigim kmsi duşuk olup rodaji guzel yapilmasidir. satmak istiyen arkadaşlar ozelden ulaşabilir:cat:
  19. motopisklet

Serce İLe Motorcu

Serçe Serçenin bir tanesi bahar günü dalgın dalgın uçuyormuş.Bir anda farketmiş ki, bir yolun üstünde uçuyo ve karşıdan da motorsikletli bir adam geliyor. Her ikisi de çarpışmayı engellemek için ellerinden geleni yapmışlar ama nafile... Serçe "çotaaank" diye kaska çarpıp düşmüş. Şimdi, motorcu...
  20. motopisklet

Taş Gibi Kadinlar + 18

+ 18 BUYUKLER İCİNDİR :queen::queen::queen:

Yeni mesajlar