Arama sonuçlarınız

1. G

Satılık richa bayan mont, mingtay kilit,masterlock bungi, çakı ve elcik

Satılık Richa Airstrike tekstil içlikli bayan mont 165 TL Sıfır fiyatı 400 TL'dir.2 defa giyilmiştir. Mingtay Kilit 25TL Otosever'den alınmıştır.2 adet anahtarı var.Sıfır fiyatı 45TL Masterlock 6 kollu bungi ve 1 adet tekli bungi ikisi 15TL Yeşil renk,sıfır fiyatları ikisi 25TL Harris elcik...
  2. G

Satılık malzelemeler(kask,çanta,kilit,eldiven,bayan mont,koruma...)

Evde yer kalmadığından ve uzunca bir süre motor alamayacağımdan dolayı elimde kalan malzemeleri satıyorum. Fiyatlar makuldur. --------------------------------------------------------------- X-Lite X-602 XXL kask 160TL 3 yıllık. Toplam kullanımı 1000km'yi geçmemiştir. Düşmesi kazası yok...
  3. G

Satılık X-Lite X-602 kask,XENA XR1 alarmlı disk kilidi,Harris Elcik

X-Lite X-602 XXL Mat siyah Kask Üzerinde kullanıma bağlı ufak çizikler vardır.Yere düşmesi, kazası yoktur. Şeffaf vizör üzerinde buğu camı ve ayrıca siyah vizörü vardır. 300 TL ------------------------------ XENA 110 db Alarmlı disk kilidi Yedek anahtarları taşıma kılıfı mevcuttur 70 TL...
  4. G

Satılık X-lite XXL beden X-602 mat siyah

Satılık X-lite XXL beden X-602 mat siyah 2008 sonu alınmıştır şeffaf vizör +buğu camı+siyah renkli vizör 310 TL İstanbul kadıköy
  5. G

X-lite 602 için renkli vizör arıyorum

X-701 / X-601 / X-602 / N-94 KOYU YEŞİL CAM bu modellerle uyumlu sanırım. Kaskımın bedeni xxl (vizör bedene göre değişiyor mu bilemiyorum) Elinde olup kullanmayan varsa (sıfırı 75 TL) 50 TL civarı verebilirim.
  6. G

Honda Dylan için Ön Cam arıyorum

Honda Dylan için Kappa ya da Givi marka cam arıyorum. İstanbul içi.
  7. G

Satılık Masterlock Disk Kilidi ve Keiti Lastik Tamir Seti

Keiti Lastik tamir Seti kutusunda açılmamıştır 25 YTL http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44717 Yenisi 50 YTL disk kilidi satıldı, tamir seti duruyor İSTANBUL içi elden teslim