Arama sonuçlarınız

1. racerboy22rr

ybr 125 de debrıyaj boşlugu kronık bı hastalık mı?

arkadaşlar benım ybr de kalkışlarda debrıyajı tam salarken,debrıyajda bı boşluk meydana gelıyor ve buda sınırımı bozuyor onun için debriyajı agırdan boşlugunu alarak bırakıyorum.daha once bı tane daha sıfır ybr almiştim oda aynıydıve başkalarının ybr lerıne de bakıyorum onlardada war ama işin...
  2. racerboy22rr

ybrye yenı kafa granajı buldum sızce nasıl olur

arkadaşalr şü psikopat kros kafa granajları warya let lambalı naked makına gıbı duruyor ybr uzerınd eben hata oldum ona .en yakın zamanda takıcam motoruma .resım eklerım
  3. racerboy22rr

macera sewenlerrrrrrrrr

arkadaşlar ve sayın motorsewerler bırıcık dostumuz olan ,motorlarımızla bı grup yapıp yurt dişina bı seyahat düzenlesek nasil olurdu?düşünsenıze bı suru foto ve anı.ben bıkeresınde bı dergıde okumuştum ;iki motor burdan bı çıkıyorlar bulgarıstan,yunanıstan falanfilan derken fransa almanya...
  4. racerboy22rr

ybr 125 ile kurabn bayramı 1.ve 2. gun bursa gezısı

slm arkdaşalar wallla bugun bı bursa yapıyım dedım ybremle allaha şükür kazasız belasız gıttım geldım.kaç tane araba takla atmiş yollarda.aynı zamanda yagmurllada başa çikmak pek kolay olmadı.dizden aşagısı ıslanınca artık bezınlıklerde poşet takarak geçirdim yolcıulugu.
  5. racerboy22rr

ybr de yeni keşif

arkadaşlar ybr ye yakişacak bi kafa granajı buldum.şü pskopat goruntulu kros granajları warya o ybryı naked hava werıyorsankı ne bileyım kwasakı z 750 gıbı.ama montajını yapınca koyarım resımlerı inşallah.yalnız benım bı kafama takılan problem war.bu granajın iki tane ufak ledlı lambası...
  6. racerboy22rr

arkadaşlar bende ybr 125 war bıde sıfır

okadar ustune tıtredıgım halde manyotonun orda sık olmak uzere ufak taş darbelerı oluyor.bende artık hastalık oldu bu darbeler! acaba gerçekten taşlardan mı gelıyor bilmıyorum ve hengı ybrye baksam çogund ayok bu darbeler