Arama sonuçlarınız

1. asdadas

nexus 500 arıyorum

2005-2007 arası gilera nexus arıyorum bütce 7.500tl satan arkadaşlar varsa [email protected] buradan ulaşırsa sevinrim. Herkeze keyifli forumlar...
  2. asdadas

arkadaşlar ufak bir kaza yaptım yardımm..

slm herkeze bu gün benzinliğe gittimde motorumu dılarıya durdurdum ve kart geçmek için içeriye girdim ve dışar çıktıgımda motorum yerdeydi ve çarpan kişi ile konuştum ve öderim dedi. eğer o kişi masrafı karşılamz ise sigortadan alabilirmiyim acaba? motorum sym gts 250 birde yedek parçalarını...
  3. asdadas

sonunda sattım scooter'ımı ve vitesliye geçişş...

arkadaşlar merhaba sonunda scooter'ımı sattım. Vitesli olarak ne alıcağıma emin değilim aklımda 3model var sizce hangisi daha iyi 1.honda cbf 250 2.yamaha ybr 250 3.hyosung 250gtr Sizce hangisi daha iyi arkadaşlar... Şimdiiden yorumlarınız için teşekkürler...
  4. asdadas

sahibinden temiz mondial 150zc

motorun herhangi bir sorunu yoktur. 10.000km dedir. bakımları zamanında yapılmıştır. ayrıyetten sis farları mevcuttur... fiyatı 1.000lira
  5. asdadas

noter satışı ile ilgili yardım....

arkdaşlar ben cbf 150 almayı düşünüyorum. Ve neler yapmam gerektigini bilmiyorum. üstüne almasını fiyatı ne kadar. hangi belgeler lazım. yardım ederseniz sevinirim... :):)
  6. asdadas

Yardımm Edin??

herkeze merhabalar benim ufak tefek sorularım olacak. Bende Mondial 150Zc kullanıcıymda. Motor diğer arkadaşlarında bah settiği gibi motor 80km hıza zor geliyor ve çok cızırtı çıkıyor bunun için ne yapmam gerek bunları yapsam olurmu acaba; 1. Egzost değiştirsem kaliteli bir şeyler alsa. 2...

Yeni mesajlar