Arama sonuçlarınız

1. kadirtr

600 cbr-r

Arkadaşlar sizce bu km ye bu fiyat değer mi? http://www.sahibinden.com/modeline_gore_cok_temiz-02WQQaXQQ12011234WQQpXQQdisplayitem&keyword=i%C3%A7el%20600%20honda 1-2 haftaya kadar elime toplu para geçecek satılmaz ise bunu almayı düşünüyorum.Ne dersiniz?
  2. kadirtr

Honda Titan

Arkadaşlar 10 yıllık(2009 11 oluyor:P) motorumun resimlerini siteye koymuştum ancak kirliydi.Şimdide aksilik yıkadım yağmur yağdı :pr: Yinede ekleyeyim,yorumlarınızı bekliyorum.
  3. kadirtr

Teknik Bilgi ve Fiyat

Arkadaşlar Honda Cbr 600 cc - Honda Cbr 600 cc F Bu motorlardan hangisi daha iyidir?Fiyat olarak bilgisi olanlar lütfen yorum yazsınlar.Honda cbrr ile cbrf arasında ne fark vardrı?İkinci el cbr 600 almayı düşünüyorum.Biraz çok soru oldu ama idare edin:)
  4. kadirtr

98 Model Honda Titan

1998 model parlement mavisi Honda Titanım.Biraz kirli ama idare edin:) Orjinal Honda Titan kaskıdır:)
  5. kadirtr

cbr 125 r -Siyah & Kırmızı

Öncelikle hepinize selamlar.İkinci el temiz Honda cbr 125 r -Siyah yada Kırmızı arıyorum.Satmak isteyen kişiler resimlerini ve fiyatını bildirirse sevinirim. Bir de sorum olacak:) 04.03.1992 doğumluyum:) Ne zaman a2 alabiliyorum?Polis olmasa gerek yok ehliyete ama neyse:mrgreen: ehliyet...

Yeni mesajlar