Arama sonuçlarınız

1. memo48

bnm motorm(100 ukh)

0aldım 2 senedr kullanıyorum 20000 km yi aştı. sadece kndm kullanıyorum ve Allha şkr herhangi bi sorun çıkmadı.yolda koymadı ciddi bir arıza olmadı.bnm kullanımıma göre ble bu kadar zmnda dökülmedi. demekki kötünün de iyisi varmış... fotoğraflar aşağıda. [/URL] Uploaded with...
  2. memo48

Fethiye Kaya gezisi

Fethiyede ki Tek kişik Gezi dedimde Tek kişiyle de çekilmiyor neyse ben bu pazar hava güneşliyken evde duramadım babamda kayıkla balık tutmaya gitmişti bende gideyim en azından motora binmiş olurum dedim ve atladım mondiale ağır ağır yavaş yavaş bir gezi yaptım sizinle paylaşmak istedim...
  3. memo48

mondial 100 ukh (orjinal modifiye)

merhaba birkaç ufak değişiklik yaptım şu hale geldi benim hoşuma gitti ya sizin? amasörler takılı ha kesme felan yok... [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
  4. memo48

Fethiye Samanlı Gezisi (küçük çaplı)

Kuzenim teknoali staj'da olduğu için gelemedi, mondial bnm , Kask hep kafamda idi... İnşallah ilerleyen zamanlarda daha buyuk caplı qeziler yaparız... işte Fethiye içindeki gezimiz önce Aşıklar tepesi ve muhabbetimiz orada denk gelen ekrem arkadaşımız we onun CBF 150 si...
  5. memo48

slm arkadaşlar

merhaba arkadaşlar ben Fethiyeden mehmet Teknoali nin kuzeniyim bugün motor aldım ehliyetim yok Allah kaza bela vermesin bende sizin aranıza katılıp sizin hoş sohbet ve faydalı bilgilerinizden yararlanmak istiyorum bu yüzden artık bu sitede beni online görebilirsiniz Fethiyeden selamlar sewgiler

Yeni mesajlar