Arama sonuçlarınız

1. E

Yuan 150-23,Ramzey 2150-23 Skyjet-ÇelikMotor-Arora Hiç farketmez

İstanbuldan 2. el Yuan 150-23,Ramzey 2150-23,Skyjet 150-23/F5,Çelik Motor Thunder 150 ,Arora KS 150 hiç farketmez kazasız , temiz,masrafsız motosiklet arıyorum.
  2. E

Ramzey 2150-23 O kadar mı kötü ?

Arkadaşlar 6 hafta sonra Ramzey 2150-23 alıcam.Hakkındaki yorumları okuyorum; "Yolda toplarsın , "Dökülür bu motor" vb. Yahu söylenildiği kadar varmı gerçekten ? bu işin aslı nedir söylermisiniz ? 1.3 milyar bütçem var ,alabilceğim en iyi şey 2. el bi ramzey 2150-23 .Paranı biriktirip 2. el...
  3. E

Merhaba Arkadaşlar

Tekrardan merhaba arkadaşlar , aranıza yeni katıldım ama uzun bir süredir sitenizi yakından takip ediyorum,çok güzel bilgiler ,tecrübeli abilerim,paylaşımcı arkadaşlar var ben bunu gördüm.Sizlerden çok şeyler öğreneceğim bunu biliyorum , aranıza katılmaktan dolayı cidden çok mutluyum :)...
  4. E

İlk defa motor olucak ,Tavsiye Lütfen :(

İlk defa motosikletim olucak ,Tavsiyelerinizi Bekliyorum Merhaba abilerim ; ilk defa motosikletim olucak , uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum,paramın hakkını versin istiyorum ,istediğim tip racer , aklımda cbr 125 vardı ama malum kaslı bi alet değil , buda benim kafamı karıştırıyor; çünkü...

Yeni mesajlar