Arama sonuçlarınız

1. M

Uzun boylu olanlar scooter kullanamaz mı..!

Merhaba arkadaşlar, ben bir Kymco Agility 50 yada 125 alacaktım ancak bana birçok kişi "Sen uzun boylusun, o nedenle Kymco Agility 50 yada 125 'de rahat sürüş yapamazsın" dedi Bu arada boyum 1,80 mt. Arkadaşlar nolur bana bir fikir verin.. Uzun boylular için en ideal scooter (en fazla 125 cc...
  2. M

Max. Taşıma Kapasitesi

Merhaba Arkadaşlar, * Kymco Agility 50 'nin max. yük taşıma kapasitesinin kaç kg. olduğunu bilen var mı? * Kymco Agility 50 ile arkada ikinci bir kişi ile kısa mesafeler gidilebilir mi? * Kymco Agility 50 ile hiç durmadan max. kaç KM. yol gidilebilir? Yani kaç kilometrede bir motoru...
  3. M

YARDIMMM...! (Kymco Agility 125)

Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility 125 cc. almayı düşünüyorum.. Yaptığım araştırmaya göre süspansiyonunun sert olması dışında bir eksi yönünün olmadığı bilgisine ulaştım.. Gerçekten bu Kymco Agility 125 cc. scooter'ın süspansiyonu dışında hiç başka EKSİsi yok mu? dedikleri gibi hiç yedek parça...
  4. M

Kymco Agility 125 cc.

Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility 125 cc. almayı düşünüyorum.. Yaptığım araştırmaya göre süspansiyonunun sert olması dışında bir eksi yönünün olmadığı bilgisine ulaştım.. Gerçekten bu Kymco Agility 125 cc. scooter'ın süspansiyonu dışında hiç başka EKSİsi yok mu? dedikleri gibi hiç yedek parça...

Yeni mesajlar