Arama sonuçlarınız

1. spark00tr

satış davası. yardım lütfen.

arkadaşlar yaklaşık bir sene önce ben otomatik vites bir motosiklet aldım. daha sonra sattım. motorun üzerinde olduğu kişi (ruhsat sahibi) bana motoru üzerime almamı söyledi. ben sattım motoru. 1 yıl içinde 6 el değiştirdi. şuanda 6. sahibinde. adam üzerine almıyor ve 300 tl de ceza yemiş...
  2. spark00tr

Tvs Apache ön Kafa ve gösterge lazım

arkadaşlar ben yaklaşık 1,5 ay önce motorla kaza geçirdim. motorun ön kafası ve göstergesi kırıldı. bunları temin etmem gerekiyor ama ıspartada bulamıyorum. servisinde fiyatlar çok yüksek. bu parçaları bulabileceğim yer ve fiyat hakkında bilgi verebilirmisiniz? şimdiden teşekkür ederim.
  3. spark00tr

Motorun satımında kaç TL masraf gidiyor??

selamlar. Arkadaşım ikinci el bir ybr aldı. Bu hafta motoru üzerine alıcak, bilen arkadaşlar varsa Noter, trafik vs. gibi masraflarda toplam ne kadara patladığını söylerseniz sevinirim. saygılar...
  4. spark00tr

Apache'ye Duro 90/90-18 ölçülerinde lastik uygun mu?

Selamlar arkadaşlar. Tvs Apache 150 RTR kullanıyorum. motorun arka tekeri bi kaç kez patlayınca kendi üzerindeki lastiği dublekse çevirdim. o da yanlardan hava kaçırınca yeni bir dubkleks lastik aldım. Markası Duro, ebatları 90/90-18. Orjinal lastiğin ebatları ise 100/80-18. Bu lastik benim...
  5. spark00tr

Tvs Apahce Arka lastik dubleks olur mu?

Selamlar... arkadaşlar bende tvs apache 150 var. geçenlerde arka lastik patladı yolda kaldım. Bu motorun arka lastiği dubleks oluyor mu? Dubleks yaptırmamı tavsiye edermisiniz ?? yardımcı olursanız sevinirim. tecrübeli arkadaşların görüşleri benim için önemli.
  6. spark00tr

Ybr ile takas

arkadaşlar ben yaklaşık 2 ay önce kanuni hussar 125 aldım. motor çukurlara girip çıkınca adamın için sallıyor yaw. o yüzden satıp ybr almaya karar verdim. uzun süredir araştırıyordum ıspartada. Sıfırların fiyatı burda 3.600 ytl. ikince el bakıyordum ben de. nihayet 1 tane buldum takas yapıcaz...