Arama sonuçlarınız

1. makif6630

motorsiklet garaj

slm arkadaşlar.kapalı bir mekanım var ve burayı motorsiklet garajı olarak değerlendirmek istiyorum.motorsiklet garajı derken hem ufak tefek tamirat hemde kışın motoru yatırmak için.bir garajın fiziksel özellikleri ve içinde bulunması gereken ekipmanlar nelerdir sizce?yada sizin garajınızda neler...
  2. makif6630

konu kanuni yorum bekliyorum

slm arkadaşlar. motorum 3500 km de çok temiz kullanıyorum.en ufak bi yernde çizik yok . aynı zamanda en ufak bi yernden bi ses duyamazsınız.bi civatası gevşeye bi yeri düşse hemen servise gidiyorum.bu motorlar dökülüyo hemen diyenler var.arkadaşım bakarsan döklmezz.yada bakamzsan her motor...
  3. makif6630

kanun um ! :)

slm arkadaşlar.şimdilik bu kadar immortalla beraber düşünüp bişeler yaptık . kanuni elite. 100 cc, 3500 km de, 2008 model, yorumlarınızı bekliyorumm :! [/URL]
  4. makif6630

Yardım Edin

selamın aleyküm cümleten . kanuni elite 100 sahibiyim motorum 750 km de.yaklaşık 1 aydır motoruma binmiyorum kapalı mekanda duruyo . bu gün yanına gidip bi halini hatrını soriyim dedim. altına üstüne baktımm.yere 5 veya 6 damla yağ damlamışşşşş. bu normal bi şeymii nerden aktıgını...
  5. makif6630

kanuni elite 100

slm arkadaşlar.hem forumda kemde motor da yeniyimmm . motor almayaa karar verdimmm.ilk motoorum olacaktıı.etrafıma bakınmaya başladııımm maddi olanaklarım kısıtlıydı motorda önce görüntü ararııımm dedimm ve mondial ramzeyyy gibi motorları almak istemedim.mahallde bi tane abimiz var onda...

Yeni mesajlar