Arama sonuçlarınız

1. lordofthedance

Uzun Yol Yardim

Arkadaşlar merhaba, Allah izin ederse onumuzdeki hafta cumartesi gunu uzun bir yolculuga çıkacagız. Gidiş istanbul - Fethiye eskişehir kutahya uzerinden gidecegiz. Dönüş izmir uzerinden olacak. Uzun yol deneyimi olan arkadaşlar bize tavsiyelerde bulunabilirmi ? Ne yapmalı ne yapmamalı ? Guney...
  2. lordofthedance

Temiz Problemsiz 2005 Burgman 400

11 500 KM de. Tüm bakımları Suzuki yetkili servisi Tekay motorda yapılmıştır. İstediginiz servise gosterilebilir. 2005 modeldir fakat 10,03,06 da trafige çıkmıştır. Yaklaşık 10 ay daha garantisi vardır. Çok temiz kullanılmış olup sorunu kazası vs yoktur. 33 beygir 400cc. İki kişi ile çok rahat...
  3. lordofthedance

Yardim Suzuki Burgman 400

Arkadaşlar bu motoru almayı duşunuyorum. Motoru kullanan arkadaşlardan + ve - yanlarını yazmalarını istirham edecegim. Alınırmı bu motor ? Edermi 12 milyar ? İkinci el durumu nasıldır ? Masterlardan bilgi talep edecegim. Herkeze teşekkurler. yokmu cevap yazacak olan :(
  4. lordofthedance

Yardım lütfen CaNıM AcıYoR :-(((((((((((

Arkadaşla bu motor olayında yeni sayılırım yaklaşık 3 aydır motor kullanıyorum. İlk başlarda mont kullandım fakat son zamanlarda havaların sıcak olması dolayısı ile kullanmadım ve şimdi belim (daha dogrusu belim oldugunu sanıyorum) çok agrıyor. Bobreklerini uşuttun diyolar varmıdır konu...

Yeni mesajlar