Arama sonuçlarınız

1. tay_1453

İlk kaza'm

İlk kazamı yaklaşık 2,5 saat önce yolda 20 cm gibi yüksek bir kaldırıma girerek geçekleştirdim. Motorum bir yana ben bir yana uçtuk ve ben kaldırıma sert bi gögüs darbesiyl vurdum. Kafamda kaskım vardı... Daha dizlik almadıgım icin, üstümdeki kot pantolonum sıyrıldı ve dizim harap oldu... Birde...
  2. tay_1453

Ahh Airbrush'lı Kaskım Ahh...

ARKADAŞLAR AİRBRUSH UYGULAMASI YAPTIRDIGIM LEM MARKA KASKIMI VİZÖR BULAMADIGIM İÇİN KULLANAMAYACAKMIYIM... BU KASKA UYGUN VİZÖR ARANIYOR... ŞEKİLLERİNİ DE DETAYLI OLARAK FOTOGRAFLARDIM Kİ BELKİ BULMANIZ DAHA KOLAY OLUR DİYE YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...
  3. tay_1453

Emniyet'te Ehliyet Işlemleri

Arkadaşlar yarın sabah gidip emniyetten ehliyetimi almak için başvuracağım. Neler yapmam gerekli bilgilendirirseniz sevinirim... 5 yıllık B sahibiyim. A2 eklenecek sadece kartıma...
  4. tay_1453

Lem Marka Kask Vizörü

Arkadaşlar LEM marka sözde italyan doğumlu bi KASK'ım var. Vizöründe çizikleri oldugu için değiştirmek istedim ama bir VİZÖR BULAMADIM... Sirkeci'de girmediğim dükkan kalmadı LEM MARKA KASKIMA UYGUN VİZÖR NEREDEN BULABİLİRİM...
  5. tay_1453

Kışın Aküüü Sorunu

Arkadaşlar Scotter'ımı Kış'ın kullanmayacagım, kapalı bir alanda bekleyecek, bende akusünü soktum bir sorun olurmu bilgi verirseniz memnun olurum...
  6. tay_1453

Ilk Motorum Yiying

YENİ MOTORUM BU, FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM...
  7. tay_1453

Ruhsat Devir Işlemleri

Arkadaşlar Yiying 150 T modeli bir scooter'ı ikinci el aldım. Ruhsatı üzerime almak için ne yapmalıyım ? Bildiğim kadarı ile NOTER olayı kalkmış ama net bilgilere sahip değiliim. İkinci el motor alacak arkadaşlarada faydalı olmak ve üstümüze almadığımız taktirde başımıza neler gelebilir...