Arama sonuçlarınız

1. bluebox

üzmek istemem ama kaza yaptım

ii akşamlar :mrgreen: moralini bozmak istemem ama arkadaşlar :pale: geç cuma motorla kaza yaptım münübüssün teki önündeki araca çarpmamak için frene basıp benim şeridime atladı. frene sonuna kadar asındım ama 50 ile felan çarptım galiba :pr: adamda ben şerit deyiştirdim bana arkadan çarptı...
  2. bluebox

akşamki çiğköfte ve topkapı mekanımızdaki fotolar

baya heyacanlıymış mıyım ne elim bayabi titremiş :queen: ---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:17 PM ---------- haha iki erdem konuşurken üçüncüde onların fotografını çekermiş karadeniz fıkrasi gibi
  3. bluebox

istanbul avcılar satılık hyo gt250r

http://www.sahibinden.com/bu_fiyata_baska_bulamazsin-70WQQaXQQ15606956WQQpXQQdisplayitem başka söze gerek yok 6000 ya veririm siteden arkadaşlara 5750 olur son rakam
  4. bluebox

kanuni ve servis sorumsuzluğu

kışın başında 2. el hyosung gt 250 r aldım motor dan anlamadığım için motovizyon kadıköy şubesinden aldım. dedimki servisten alıyım garanti olur. motorun parasını verdim bakıma aldılar motor 2000 km bile deyildi. 2 ve 4 binlik bakımını ben motovizonda yaptırdım 1 lik bakımı yine motovizyonda...
  5. bluebox

honda 600 rr arıyorum

2004 veya 2006 honda 600rr aramaktayım ve arıyan arkadaşlarada yardımcı olmak isterim siyah ve 20000 km aşmamış 600rr olan veya yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim tel: 0 358 938 59 33 [email protected]

Yeni mesajlar