Arama sonuçlarınız

1. egzama

parça gümrüğe takıldı acil yardım !!!!

ebay dan aldığım 70 cc lik silindir piston kit i 93 sterlindi ve biraz önce arayıp gümrükte takıldığını söylediler .benden bi gümrük müşavirliği şirketi ile çalışmamı söylüyolar o şekilde min 500 lira masrafla alabilirsin diyolar eğer kendiniz takip etmek isterseniz antalya gümrüğü ile görüşün...
  2. egzama

Derby gpr 125 mi Aprilla rs 125 mi ?

tzr ı satıyorum ve biraz daha güçlü bi motor almayı düşünüyorum yine racing olarak. bütçeme en uygun olarak aprilla 2002 rs 125 war bi de 2005 model derby gpr war .aklımdakiler bunlar daha doğrusu . birbirlerine olan artıları eksileri nelerdir hangisini tavsiye edersiniz ?
  3. egzama

yamaha rx king yada 115 alt motoru arıyorum

benim yamaha tzr 50 motorum war artık alıştığım için 70 km hız kesmiyor. king yada 115 motoru bulup onu takmayı planlıyorum. satan birileri warsa ulaşırsa bana sevinirim [email protected] 0535 266 47 91 yada buradan yazılabilir..
  4. egzama

TZR 50 için performans arttırıcı egzoz arıyorum

satan birisi ve ya alabileceğim bir yer warmı .. daha açığı ben bu egzozu ne diye arayacağım hiç bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim... fiyatları ne aralıkta....
  5. egzama

yamaha tzr 50 mi honda cbr 125 r mı ?

aslında cbr 125 e karar vrmiştim ama bi arkadaşım tzr 50 yi al o daha iyidir şeklinde falan bi öneride bulundu birinin 50 lik birinin 125 ik olması dışında artıalrı eksileri nedir ?

Yeni mesajlar