Arama sonuçlarınız

1. ghusmen

Edremit - Kalkım

Gdg9lCIgbxg _6eSDUsKprw hi2teuQRE_8
  2. ghusmen

Şirince, Kuşadası

Hafta sonu iki motor Edremit'ten çıktık yola.. Sabah kahvaltısını Eski Foça Ayrımındaki Sütevi'nde yaptık ve durmadan Şirince'ye devam ettik. 7Xh7msOF3eA Şirince'de etrafı biraz dolaştık... Kiliseyi de ziyaret ettik. Kilisenin olduğu tepeden manzarayı seyrettik. Fotoğraf...
  3. ghusmen

Video Tur - Çanakkale, Gelibolu, Şehitlik

Alçıtepe - Abide arası 3-BfsPja8-E Abide - Behramlı Köyü arası HqvlQPtTk8k Behramlı - Kilitbahir arası UPvqASNi2UQ Bu da müzikli Nusratlı - Küçükkuyu inişi v3OLg0cmnDQ
  4. ghusmen

Allianoi su altında kalmasın!

Fotoğraf boyutları uygun olmadığı için gezi raporu silinmişti, tekrardan yükledim. Allianoi Mitolojiye göre Asklepios hastalara şifa dağıtan bir tanrıdır. Apollon, oğlu Asklepios’u yarı at yarı insan olan Khiron’a emanet eder ve Khiron’da Asklepios’a okuma, yazma ve bazı hastalıkların...
  5. ghusmen

Cunda’nın arka yüzü; Patriça

Cunda’nın arka yüzü; Patriça 6 Haziran Perşembe günü öğleden sonra Cunda’nın arka yüzü Patriça’yı keşfe çıktım. Yol arkadaşım ile ilk keşif yolculuğumuzdu. Bu taraflara yolu düşecekler için belirtmek istiyorum Burhaniye-Gömeç arasında yol çalışmaları halen devam ediyor. 6 Haziran...
  6. ghusmen

07.11.2009 Babakale (Lektos), Asya Kıtasının en batı noktası

Yazdan kalma günleri fırsat bilip aşağıdaki rotayı hazırladım ve sabah sıkı bir kahvaltıdan sonra yola koyuldum. Küçükkuyu’dan deniz kenarına inerek Asos yoluna çıktım. Hava güneşli, fotoğraf çekimi için ideal. Ufukta solda Midilli Adası’nın silueti görünüyor. Behramkale’ye kadar vakit...
  7. ghusmen

29.10.2009 Kazdağı 360º

Meteorolojiden alınan bilgiler ışığında 29 Ekim gününün az bulutlu ve açık geçeceğini öğrenince bir gece önceden Google Earth yardımıyla aşağıdaki planı yaptım. Gezinin amacı Kazdağı’nı 360º görmek. Plana göre Edremit-Kalkım ve Ezine-Edremit kısmını daha önceden biliyordum. Ancak...
  8. ghusmen

24.10.2009 Agonya

Art arda combo virajları olan doğal eğitim pisti Kazdağları yollarında hem tecrübe kazanmak hem de sonbaharın sıcak günlerini değerlendirmek amacıyla hazırlıklarımı yaptım ve yola çıktım. Gezi güzergahı resimdeki gibidir. Edremit’in kuzey çıkışında Yenice yoluyla turumuz başladı. Evden...

Yeni mesajlar