Arama sonuçlarınız

1. overrider

Trafik kazası sigorta sorusu

Vatandaşın biri aracıma çarptı. %100 suçlu. Trafik sigortasından yaptırsam eksper tamir vs. verecek. Bu yüzden karşı tarafın trafik sigortasından yaptırmak istemiyorum. Üstelik yetkili servis de trafik sigortası ile işlem yapmıyor. Ben aracımı yetkili serviste trafik sigortası haricinde kendim...
  2. overrider

çıkışa bakmak mı, önüne bakmam mı?

Arkadaşlar viraja girerken önümüze bakmak yerine çıkışa kitlenmek, viraj içindeki çukur vs. gibi çeşitli tehlikeleri gözden kaçırma riskini artırmıyor mu? Bu problemi viraja yavaş girip motora binmekten alınan zevki sıfırlamadan çözebilir miyiz yoksa motor, yolda zevk alınarak binilmek...
  3. overrider

sıfır kymco downtown mı yoksa 2. el FORZA abs mi?

Merhaba arkadaşlar, Bu iki motordan hangisini almak daha mantıklıdır? Sebeplerini detaylı belirterek yardımcı olursanız çok sevinirim. :rendeer:
  4. overrider

Fahiş trafik sigortaları!!!

Motorlara uyguladıkları fahiş trafik sigortası bedellerini "motorlar çok kaza yapıyor " diye savunan sigorta acentelerine cevap: TÜİK verilerine göre trafikteki otomobillerin %13'ü kazaya karışırken, trafikteki motorların sadece %2'si kaza yapmakta. (Not: 2007den sonraki veriler maddi hasarlı...
  5. overrider

12 yilda asgari ucret %520 artmistir.

Son 12 yila baktigimizda asgari ucretteki artisin %520, 2001den itibaren son 13 yila baktigimizda ise asgari ucretin %800 arttigi gorulmektedir. Benzinde ise bu donemde sadece %210luk bir fiyat artisi olmus, motorseverlerin yuzu gulmustur.
  6. overrider

Biraz şaşıralım :)

https://picasaweb.google.com/116392858827072843170/07Tem2011?authkey=Gv1sRgCOeSrNif46ehtQE# Var mı ötesi? :)
  7. overrider

Maks. 7000TL'ye az yakan çok kaçan???

Arkadaşlar şehir içinde artçımla berber kıvrak ve atak ve konforlu bi şekilde sürebileceğim, az yakan, 120-130km hızlara çıkabilecek, 2. elde sorun yaşamayacağım, başımı ağrıtmayacak bir motor bakıyorum. Aklımda, piaggio beverly 250ie sym hd 200i evo aprilia scraebo 200i honda innova 125i gibi...
  8. overrider

Bu nasıl bir nefrettir böyle???

http://www.farklihaber8.com/koseyazilari/huseyin-irmak/istanbulsharp8217da-motosiklet-belasi/339.aspx :farao::farao::farao::farao::farao:::rantinp:::rantinp:::rantinp:::rantinp:::rantinp:
  9. overrider

49 litre sıfır topcase (ışıklı)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-motosiklet-sok-sok-sok-49l-isikli-topcase-givi-kappa-dan-da-guzel-47749677/detay/
  10. overrider

Silverwing'e müzik sistemi!

Arkadaşlar metin abimizin aklıma sokması üzerine motoruma müzik istemi yapmaya karar verdim. Motorda her şeyin yeri hazır. Sadece kablo işi var ve elektrik işini bilen bir arkadaştan bu konuda yardım rica ediyorum. Kullanacağım ekipmanlar şunlar ...
  11. overrider

Silverwing 400 aldım!

Maxiscooter arayışıma sonunda gri bir fjs400 ile nokta koymuş bulunuyorum. Çok zevkli bir makine, 200 km oldu gerçekten çok iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum. 2008 8700'de bir makine aldım. 1 kez yatmasından dolayı rötuşla halledilebilecek ufak tefek çizikler var. Bunları nerede kime...
  12. overrider

Rüzgar Sörfü

Merhaba arkadaşlar. Yaz geliyor. Aranızda benim gibi rüzgar sörfü yapanlar varsa tanışmak isterim. Yapmak isteyenlere de her konuda yardımcı olabilirim. En az motosiklet kadar heyecanlı bir spor. :cat:
  13. overrider

2. el silverwing alıyorum nerede kime baktırabilirim?

Arkadaşlar kısmetse pazartesi günü sultanbeyli tarafında bir motora talip oldum. Kime göstersem detaylı bilgi verir? Motorun düşmesi kalkması var mı, km orjinal mi, şasi sağlam mı bunun gibi uzmanlık gerektiren konularda kimden yardım isteyebilirim acaba? Şimdiden çok teşekkürler. :rendeer:
  14. overrider

3'ünden 1'ini alacağım ama hangisi? (250'lik Maxiscooterlar)

Arkadaşlar 250cc'lik bir maxiscooter almaya karar verdim. Şu üç modeli benim için kıyaslar mısınız? 1)kymco xciting 250i 2)sym gts evo 250i 3)yamaha xmax 250 3 makine de sorunsuz makineler, bundan sonra ilk önem verdiğim konu kullanılan teknolojiler (frenler, süspansiyon, yol tutuşu, tork ve...
  15. overrider

cbf 150 vs. burgman 400

2010 CBF'imi 2007 Burgman400 ile değiştirirsem artan performans, konfor, bagaj hacmi ve yakıt tüketimi dışında ne gibi avantaj ve dezavantajlarım olur? Kıvraklık, servis, yedek parça falan gibi konularda bilgilendirebilir misiniz? Kasislerde altını vurur muyum? Böyle bir değişim yapmaya değer mi?
  16. overrider

CBF 150 marş basmıyor :(((

Hava soğuk ondan mı bilemiyorum artık ama tüm uğraşlarıma rağmen motor bir türlü çalışmadı. Marşa basa basa aküyü bitirdim. Akü bitince arabadan takviye aldım ama yine motor bir türlü çalışmak bilmedi. Marş basıyor motorda tık yok. Marşa basarken gaz verip denemeye başaldım. 30 kere de böyle...
  17. overrider

Ev kredisi mi yoksa altın borçlanmak mı?

Arkadaşlar aylık 0,75 ile 6 yıllık ev kredisi mi, yoksa eş dosttan borç altın toplayıp ev almak mı daha mantıklı olur?
  18. overrider

Motosiklet 2. elde ne kadar eder?

Arkadaşlar ülkemizdeki satış fiyatlarını göz önüne bulundurarak bir motorun 2. el fiyatını hesaplayabilmek için ampirik bir formül geliştirmek istiyorum. formüldeki düşündüğüm parametreler: S= sıfır fiyatı K=kilometresi T=tipi (ss, enduro, commuter vs.) Y=yaşı B=servis bakımlı olup olmadığı...
  19. overrider

BEn ol da bil

Mevlana'nın "aşk nedir" sorusuna verdiği ne güzel bir cevaptır... Çünkü herkes aşkı içinde başka türlü yaşar, bu yüzden herkesin aşk tanımı birbirinden farklılık gösterir. Allah'ın varlığını bilmek ve anlamak için Mevlana olmaya gerek yoktur. Zaten inançsız birisi Mevlana olmak da istemez ki...
  20. overrider

Motosiklet kask tamamlayıcısı. Boyun kırılmalarını önler!!!

İlan detaylarını linkten inceleyebilirsiniz. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motor-sporlari-aksesuarlar-evc-rc-evo-boyun-koruma/detay