Arama sonuçlarınız

1. demirtas_48

SkYgO 250-4 / MoNdİaL 100 Ukh / MoToRaN ToRrO 100 ÖnEriLeRiNiZi BeKlİYoRuM

Arkadasşlar motor almayı düşünüyorum fakat karar veremiyorum skygo 250-4 almayı düşünüyorum fakat yakıt cok yakıo die duydum onun için vaz geçiyordum bi kere gezdim sevdam artıı ve torro ile mondial de olabilir düşüncesindeyim bir türlü karar veremedim saglamlık dayanıklılık konfor rahatlık hız...
  2. demirtas_48

AcİiİL YaRdIm !!! Keeway süperlight

Ben muğla merkezde oturmaktayım ve bugun keeway süperlight gordum satılık siyah renkli fiyatı 1900 ytl hiçbir yerinde çizik yok 8.900 km 2006 model sizce bu kadar edermi veya 8.900 km sonra arıza cıkarırmı
  3. demirtas_48

AciİLLL YaRdIm !!!! JINLUN 250-5 HAKKINDA TAVSİYELERİNİZ

Arkadaslar bn muğlada oturuyorum geçen gün gezmeye cıktıgımda jınlun 250-5 satılık motor gordum 2005 model 3000km de temiz motor garajda yatmıs kaç sene boyunca ve adamın kredi brcu oldugunu için satmak istio acilen yoksa evine haciz gelcekmiş en son 2000ytl ye bıraktı sizce ne yapmalıyım VE bu...
  4. demirtas_48

Şimdide 5 TEMMUZ Sınavından Geçenleri Görelim

Arkadaslar şimdi bekleyip bekleyipde sınav acıklandıktan sonra geçenleri görelim bakalım :D :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen: Bnm : Trafik:98 Saglık:97 Motor:90
  5. demirtas_48

Bu Sınav Hala Niye Acıklanmadı??

Bu Sınav Hala Niye Acıklanmadı?? acaba meraktan oluyorum yaa :D :salut:
  6. demirtas_48

Chopper Cruiser Tavsiyeleri

Bn yeni motor almayı dusunuyorum chooper tarzı fakat bir turlu karar veremiyorum sizlerin tavsiyelerini bekliyorum max verebilecegim fiyat 3.000 ytl dir .......::::::::ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM:::::::::...........
  7. demirtas_48

SkYgO 250-4 TaVsİyElErİ

arkadaslar skygo 250-4 almayı dusunuyorum sizlerden tavsiyeler bekliyorum bn muğla merkzde oturuyorum servis acısından ii olan 2.500 ylm yi geçmeyen motor tavsiyelerinide kabul ederim TABİKİ : Chopper tarzı olanlar:queen:
  8. demirtas_48

İşTe SoRu Ve CeVaPlArIn SoNuCu

Arkadaslar a2 motor ehliyeti sınavıdan cıktıktan sonra motor bolumunden korkuyordum bugun sorulara baktım traifk 1 saglık 1 motor 2 yanlıs cıktı bn sürücü kursundan hediye kazanamam demi şimdi motor almaya karar werdim markayı sizleren bekliyorum ve niçin oldugunu tabi !!! :bounce...
  9. demirtas_48

YaRıNkİ SıNaVdA HeRkEsE BaŞaRıLaR DiLiYoRuM

YARINKİ SINAVDA HERKESE BASARILAR DİLİYORUM ( KENDİMDE DAHİL :D) .........::::::MOTORSİKLET BİR TUTKUDUR:::::::::............. Birde motor almaya ikna edebilsem babamı super olcak da :P
  10. demirtas_48

Scooter Yoksa Chopper MI???

Arkadaslar yeni motor almayı dusunuyorum ama kararsızm bn muğlada oturuyorum scooterda kararım yamaha cygnus rs chopper dada kararmm skygo sg 250-4 sizce hangisi ??:cat:
  11. demirtas_48

motosiklet seçimi

Slm arkadaslar ben daha motosiklet dunyasında yeniyim daha yeni ehliyet aldım motor seçiminde kararsızım yamaha ybr125 // keeway süperlight150 // zealsun zs 150-19 // kanuni windys bu motorlar arasında kararsızım alacak oldugum motor saglam guvenli dayanıklı olmalı kaza edersem saglam...

Yeni mesajlar