Arama sonuçlarınız

1. S

Sonunda Aldım Beyler Dalın İçeri :D

Merhabalar Arkadaslar, Geçen sene size bu konuyu açmıstım sağolun destek çıkmıştınız. :D Babamı İkna Edemediğim İçin motor alamıyordum. Allahın, izniyle sonunda Aldım İnşşallah rabbim herkeze nasip eder böyle bi duygu zannetmiyorum, olamaz. :D Not: Affola iş nedenleri ile uzun süredir...
  2. S

Bu Motorsiklet Hakkında Bilgilernizi Alabilirmiym ?

Öncelikle Merhaba Dün Gece Sahibinden.com'da Motorsikletler Bakarken Bir Motor Dikkatimi Çekti. Diğer Markalar Bölümünde Yer Alıyordu. Bahsini Ettğim Motor Simson 51 cc Ayrıca Motor cc'sine Göre Çok Atik Ve Hızlı Türkiyede Varmı Acaba Bu Motor İle De Oynanılınca Çok Hos Olabileceğini...
  3. S

Kesinlikle Bakmalısın Yeni Mondial 125 Agrasive :cherry:

Mondail Orginal Web Sayfasında Gezinirken Bu Yeni Çıkan Mondail 125 Agrasive Dikkatimi Çekti Hoş Bi Tasarım Olmus Sizce ? :cherry:::biggrinn Ayrıca Fiyatı Beni Şok Etti 4.500 Tl Yaklasık Fazla Olmus Ayrıntı İçin Linke Tıkla :D http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model&i=1272
  4. S

Motor Almaya Babamı İkna Edemiyorum Acil Bakın.. :D

merhabalar öncelikle kendimi tanıtayım 18 yasında bir gencim lise 3 öğrencisiyim ve yaz tatilleri çalısıyorum mesleğim ayıptır söylemesi laminant parke ustasıyım.bendeki motor hevesi geçensene basladı bi arkadasımda gördüğüm tattığım mz marka motor ile herneyse lafı uzatmadan konuya geçeyim...

Yeni mesajlar