Arama sonuçlarınız

1. denizkc2

Klasik Motorla Ilgili Teknik Bilgi

Herkese merhaba, yeni üye oldum. Herkese selam ve saygılarımı sunarım. Her türlü klasik motor tamir, bakım ve yeniden toplama işleri itina ile yapılır. Boya, kaporta,nikelaj, elektrik aksamı, motor revizyon. Bmw, Bsa, Norton, Junak, Ural. İhtisasımız Bmw olmakla birlikte, her çeşit klasik...
  2. denizkc2

Merhaba Klasik Motorcular

Herkese merhaba, yeni üye oldum. Herkese selam ve saygılarımı sunarım. Her türlü klasik motor tamir, bakım ve yeniden toplama işleri itina ile yapılır. Boya, kaporta,nikelaj, elektrik aksamı, motor revizyon. Bmw, Bsa, Norton, Junak, Ural. İhtisasımız Bmw olmakla birlikte, her çeşit klasik...
  3. denizkc2

Hurda Junak Arıyorum

Merhaba arkadaşlar, toplanacak durumda olan Junak motosiklet (Polonya )arıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum, iyi forumlar
  4. denizkc2

Klasik Motor Severlere Selam Olsun

Yeni mesajlar