Arama sonuçlarınız

1. citronium

{ARANIYOR} Honda CBR600F

2003 yada 2004 model yada çok temiz olup 2002 model cbr600f arıyorum arkadaşlar. Gören bilen satan olursa haber verirse sevinirim. Teşekkürler.
  2. citronium

motosiklet ve aynaları?

Çok acemice gelebilir ama yeni motosiklet kullanmaya başladım ve tecrübe edindiğim motosiklette yan aynalar sarsıntıdan dolayı neredeyse hiç bişey göstermiyodu yani titreşen bi imaj var sadece ve arkadan gelen yola yakın renkteki bir aracı farketmek neredeyse imkansızdı sürekli omus üztünden...
  3. citronium

Acil fikir yardımı gerekiyor!

Arabam şu sıralar satılacak gibi kesinlikle motosiklet alıcam ama inanılmaz kararsızım çok defalar burdan sorum ama son kere fikir istiyorum şimdi arasında kaldığım düşünceler şunlar! 1- Gidip 0 km bi CBX twister alıcam ama yavaş bi motosiklet ve granajsız olması da şekil itibarıyla beni biraz...
  4. citronium

Kawasaki ZX-9R hakkında!

Merhaba arkadaşlarçok temiz bi motor bulduk yakın bir arkadaşımıza alıcaz bikaç gün içinde bankadan kredi için haber bekliyoruz. Neyse esas soruma geliym motorun sahibi bu motor hakkında şöyle bişey dedi Bu diğerlerinden farklı bu amerikan motoru dedi, ben ne fark var ki dedim adam devir saatini...
  5. citronium

Ankaradan herkese merhaba!

Merhabalar adım Yılmaz! Ankaralıyım, İnşaat Mühendisiyim ve şu anda Eskişehirde master yapıyorum. Henüz motosiklet alamadım '99 model Honda Civic Vtec im var şu sıralar satmak için ilan verdim başka bir araba alıp hazirandan önce de Honda CBX Twister almayı planlıyorum, nasipse! Herkese selamlar!

Yeni mesajlar