Arama sonuçlarınız

1. diversion

1995 yamaha xtz 660 tenere yağ

Selam değerli motorseverler eski kasa xtz660 tenere ,hani şu yağı üst şaseden doldurulan modeller.yağ seviyesini motorun neresinden öğrenebiliyoruz.biz bulamadık.yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür edrim
  2. diversion

150 ZAT'ımı aldım :-)

arkadaşlar selamlar..bugün yamaha diversionumu sattım, ve zat 150'mi aldım,sıfır, perşembeye hazır olacak ve zevkle bineceğim :-) karar vemem de siz değerli MT üyelerinin olumlu ve olumsuz yorum,bilgi ve tecrübeleri bana çok yardımcı oldu.artık neyle karşı karşıya olduğumun bilincindeyim.gönül...
  3. diversion

satılık yamaha XJ600 diversion.birazda burgman kullanalım

satılık yamaha XJ600 diversion. selam arkadaşlar motorum 1993 yamaha XJ600 diversion,64 bin küsür km de,4 silindir,65 beygir,hava soğutmalı raceing tadında asfalt ve uzun yol motorudur.ilanım ayrıca www.sahibinden.com/xj600 diversion .cihangir-istanbul (arama bölgesine 'uygun fiyat yamaha...
  4. diversion

Kırmızı ışıklarda Nerede Durmak Güvenlidir

KIRMIZI IŞIK YANDIĞI ZAMAN ,EĞER BİZDEN BAŞKA VASITA YOK İSE YOLUN EN SAĞINDA,EĞER DİĞER ARAÇLAR VAR İSE LÜTFEN VE LÜTFEN ARAÇLARIN ARASINDA VEYA DURUMA GÖRE YİNE YOLUN SAĞINDA DURALIM!!!.Bu tavsiyeyi bana kendisi eski bir motorcu olan Eczacı Kemal abi verdi;kırmızı ışıkta bir aracın arkasında...
  5. diversion

yamaha xj 600 diversion hakkında bilgi

selam arkadaşlar.bende yamaha xj 600 diversion var.motosikletim hava soğutmalı,yol yaparken hava alıyor ve sorunsuz gidiyor.fakat özellikle şehir trafiğinde dur-kalklarda motor gerekli havayı alamadığı için ve yüksek devirli bir motor olduğu için ısı arttıkça motor zorlanmaya ve her kalkışta...
  6. diversion

kendimi kısaca tanıtayım

merhabalar ben mehmet.uzun zamandır sitenin misafiriydim,bugüne üye olmak kısmet oldu.32 yaşındayım turizm-cafe bar sektörinde çalışıyorum.yaklaşık 15 yaşından beri motosiklet kullanıyorum.motosiklet tutku benim için,gezmek rüzgarı hissetmek ve bu duyguyu yaşayan insanlarla bunu paylaşmak benim...

Yeni mesajlar