Arama sonuçlarınız

1. M

Super Sport modeli motor alıcam yardım

arakdaşlar merhaba öncelikle söyleyim biliyorum böyle konuyu açan yüzlerce kişi vardır :) ondan söyleyin lütfen. Ben yarış motoru tarzında bi motor alıcam ama fiyat olarak dşük olursada süper olur sonuçta bu tarza yeni geçicem ve ilk motor halinde oluca için pahalı bişiy alıpda eyvah demek...
  2. M

Rmz 2150-23 alıcam yardım acil

arkadaşlar merhaba rmz 2150-23 alıcam bugun gidip kredi olayını falan halledicem ama son kez bi sizden yardım isteyim yani nasıl olur uygfunmudur motor nasıldır? başlangıç yapıcam için ucuz olmasını istedim en fazla 1 yıl falan kullanıcam. tavssiyeniz nedir. acil yardım ederseniz sevinirim çünkü...
  3. M

Rmz 2150-23 alıcam yardım acil

arkadaşlar merhaba rmz 2150-23 alıcam bugun gidip kredi olayını falan halledicem ama son kez bi sizden yardım isteyim yani nasıl olur uygfunmudur motor nasıldır? başlangıç yapıcam için ucuz olmasını istedim en fazla 1 yıl falan kullanıcam. tavssiyeniz nedir. acil yardım ederseniz sevinirim çünkü...
  4. M

Kanuni Kanuni racer 200 F

arkadaşlar merhabalar sizden bir yardım rica ediyorum. Bu kanuninin racer 200 ün F modeli varmış tasarım oalrak falan baya bi değişikmiş 3,500 ytl civarında imiş. ben görüştüm lider moto da varmış ben bahçelievlerde oturuyorum lider moto da sultanbeylide olduğu için baya uzak kanuni racer 200 f...
  5. M

Racing Aranmakdadır. (Yarış motoru)

arkadaşlar merhaba bana öncelik olarak görünümü çok iyi olan bi racing lazım mesela ducati desmosedici gibi abarttım biraz ama :) idare edin işte :) yani yarış tarzı bi motor alıcam ama model olarak yardımcı olurmusunuz 7 milyarlık bi kredi var yani alıcam yerden en fazla 7 milyarlık bi kredi...

Yeni mesajlar