Arama sonuçlarınız

1. Taylan

Satılık Dunlop Sportmax Qualifier ön-arka lastik takımı (120/70ZR17 - 180/55ZR17)

Problemsiz, Dunlop Sportmax Qualifier marka ön-arka lastik takımı satılıktır. Sert kullanımda, arka lastik bu sezonu çok rahat geçirir, ön lastik en az 2 sezon gider. Ön: 120/70ZR17 (58W) Arka: 180/55ZR17 (73W) http://www.sahibinden.com/206098790
  2. Taylan

DID X-Ring zincir ve ESJOT ön-arka dişli seti (CBR600F'e uygun)

DID X-Ring zincir ve ESJOT ön ve arka dişli seti Hiç kullanılmamış, ambalajında sıfır ürün. Almanya'nın dünyaca ünlü dişli üreticisi ESJOT ve Japonya'nın dünya çapında kanıtlanmış kaliteye sahip zincir üreticisi DID'den Dişli: Ön 16 diş, Arka 46 diş Zincir: 525 VX 108 (Son teknoloji X contalı)...
  3. Taylan

7344 km (orj. km.) emsalsiz temizlikte Scooter

Merhaba arkadaşlar, Racing almamdan dolayı ekteki linkteki scooter'ım satılıktır. İlk elden bendedir ve son derece temiz ve titiz kullanılmıştır. Herşeyi orijinaldir. Hiçbir sıkıntısı yoktur. Detayları inceleyebilirsiniz...
  4. Taylan

RACING Eksoz Sesi... Hastasıyım...

Merhaba, Daha önce racing kullanan bir motorcuyum. Ancak ufak bir kaza sonrası satmak zorunda kaldım. Sonrasında da evlilik... Şimdi ise 2004 eylül'de içimde dindiremediğim motor aşkını birazcık olsun dindirmek amacıyla bir scooter'ım var. Eşimle birlikte hafta sonları biniyoruz. Ancak ne zaman...
  5. Taylan

Motorsiklet Taşıyıcı Römork veya ???

Herkese merhaba... Daha önce var olan racer'ımı satmıştım. Ancak dizginlenemeyen duygular nedeniyle bir scooter aldım. Bildiğiniz gibi bunlarla uzun yol yapmak çok zor. Ama ben yazın tatile giderken motoru da bir şekilde arabayla götürmek istiyorum. Nasıl olur da olur bu iş? Arabanın arkasına...

Yeni mesajlar