Arama sonuçlarınız

1. E

1 pilot 2 artçıyla viraja böyle yatılır

http://www.evisor.tv/tv/supermoto/helden-am-eisen-supermoto-und--1488.htm video nun ortalarında bi yerinden adamlar viraj olayunu aşmış
  2. E

Supersport France (monza) race 1

Kenan'ın cenze nedeniyle start alamadığı yarışta; sadece şöyle bi açıklama yapayım... son iki turdaki Neukirchner ve Haga çekişmesi dışında aman aman zevkli bir yarış değildi. 1 kişi kaza yaparak diğeride ceza alarak toplam 2 kişi yarış dışı kaldı fakat isimlerini hatırlayamıyorum. Süpriz...
  3. E

pertekinin toplanmış moturunu buldum

vay be nasıda toplamışlar makinayı :)
  4. E

Bir motorla böyle oynanır mı?

bi motosikletle böyle oynanırmı abi oynanırmış helal olsun :mrgreen: _ehETkRYV08
  5. E

varmı gece kuşu!

varmı benim gibi gece kuşu sabahçı gariban bu saatte nöbetçi modaratör olmadıına göre :queen: bu başlık sabahın körüne kadar ayakta kalacaktır yıkılmayacaktır :mrgreen: maksat modorotörlerimize iş çıkartmak :P yokmu hulrn ? görüyorum sizi online sınız özellikle saat farkı sorunu yaşayan...
  6. E

dyno run

ducati desmosedici RR teker gücü 220 beygir.. diye biliyorum.. lakin çoğu kaynaktaki sonuç şu ; 200 HP* at 13800 rpm yani maksimum gücü olan 200 beygire 13800 devirde ulaşıyo ayrıca v4 motor... W9MRsFZJ2Hk cbr 1000rr arka teker 143.6hp k2QYylsU-2w gsxr 1000 arkada teker 159.4BHP...
  7. E

Bu nedir hocam?

Sevigili patron, komtanım, olcanım ve diğer modarator abeylerim :P öncelikle söyleyeyim bu tutku meselesi nin motosohbete uygun olacağını düşündüğümden buraya açmış bulunmaktayım kusura bakmayın... Bu ne hulen? bu nası tutku? bu nası aşk? bu ne bohem Aşşağı yukarı son 6 ayı motosikletim...
  8. E

Tencerenin doğumgünü

Mutlu yıllar alçak kankam tencerem... :P :rendeer:
  9. E

kle 500 naked

pardons dilim sürşmüş super moto selam arkadaşlar.. 2 haftadır çılgınlar gibi nette dolaşıp araştırma yapıyorum pişman olmayacağım ama farklı olan bi motosiklet bulabilmek için... çeşit çeşit şeyler buldum 15 gün içinde bişey almak istiyorum yoksa patlicam sıkıntıdan.... öncelikle şunu...
  10. E

ABS Motosiklet

cep telefonu motosikletler üzerindeki abs sistemini etkilermi ?
  11. E

ABrh+ acil kan aranıyor

Arkadaşlar yeditepe üniversitesi hastanesi yoğun bakımda yatan bi arkadaşımız için çok acil ab rh + kan gerekiyo irtibat numarası 05372942814
  12. E

güç, tork, sürat hesaplamaları

Güç tork ve sürat hesabı yapan bi site
  13. E

Metalgod > exorcist

Selam ahali yanlış anlaşılmalara sebebiyet veren nickimden kurtulduğum andır.. :queen: yok efendim metalgoldmuş yok efendim metaldogmuş yok metalgot muş :) inanmayın böyle şeylere hurafe artıkın exorcist :queen: artık bunada bişi kitlemessin umarım :queen: